Discurs Crin Antonescu, susţinut cu ocazia mitingului electoral de la Târgoviște, județul Dâmbovița 2 iunie 2012

“Bună ziua!

Bună ziua, dragi prieteni! Vă îmbrățișez pe toți și vă spun, din capul locului, în această campanie electorală, este cea mai frumoasă adunare la care am participat. Am văzut și-n alte părți oameni mulți, susținători, simpatizanți, oameni normali care doresc schimbare.

Mulțumesc, dar astăzi și până în 10 iunie nu strigăm decât Grozavu și Țuțuianu!

Am mai văzut, spuneam, mulți oameni peste tot, în toate colțurile țării unde mergem, oamenii vin alături de noi. Oamenii ne cer să mergem până la capăt, să redresăm această țară, să facem dreptate, dar aici, mai mult ca oricând, pe voi vă văd cei mai hotărâți, cei mai deciși să eliberați Dâmbovița și Târgoviștea.

Au încercat și azi să facă, așa cum fac de ani de zile, să ne fie frică, să ezităm, să nu avem curajul să ne întâlnim și vă spunem clar: Jos mafia portocalie, vopsită-n verde! Jos Florin Popescu! Jos Boriga! Jos Băsescu! Jos mafia lor!

Voi sunteți cei mai hotărâți pentru că voi în Dâmbovița ați suferit cel mai mult. Ați suferit cel mai mult de pe urma aroganței, lăcomiei, sfidării acestor oameni. Astăzi avem o singură șansă și o singură cale: USL victorie!

Cei care au stăpânit această țară, cu firman de la Traian Băsescu și Elena Udrea, și-au bătut joc de milioane de oameni. Le-au tăiat salariile, le-au micșorat, de fapt, pensiile, au falimentat firme, au lăsat oameni pe drumuri, au închis școli, au închis spitale, au mărit TVA-ul. Au făcut tot ceea ce nu s-a făcut niciodată în rău în această țară, dar vă spun convingerea mea: Niciunul dintre baronii pediști n-a fost mai arogant, mai nerușinat, mai agresiv decât Florin Popescu. Dați-l afară prin vot!

Până și astăzi la Dâmbovița am văzut un lucru pe care nu l-am mai văzut în altă parte. Florin Popescu și clica lui își închipuie în continuare că asta e moșia lor și au întâmpinat cu Interzis USL. Iar eu îi spun: Nu, Florin Popescu. După 10 iunie, în Dâmbovița, va fi Interzis hoție! Interzis teroare! Interzis teroare! Adică va fi Interzis Florin Popescu! Interzis Boriga! Interzis PDL!

Sunt alături de fiecare dintre dumneavoastră. Am dovedit că știm să ne ținem cuvântul, că știm să fim parteneri. Am încheiat o înțelegere și am spus: Vom dărâma acest guvern și Victor Ponta va fi prim-ministru. Ne-am ținut de cuvânt: Victor Ponta este prim-ministru și va fi.

Am spus că vom face o alianță politică între partide diferite, între personalități diferite. Am spus că vom fi capabili să trecem peste tot și să fim împreună și am rezistat. Noi am rezistat, iar ei au dat bir cu fugiții. Unde mai vedeți azi culoarea portocaliu și literele PDL? Nicăieri. Acești oameni, care ne-au furat, care ne-au mințit, care ne-au batjocorit, n-au curaj să dea piept cu alegătorii. Dar noi știm cine sunt și votul dumneavoastră îi va găsi și îi va pedepsi.

Sunt alături de fiecare dintre dumneavoastră și sunt alături cu deosebire de doi oameni care sunt șansa Târgoviștei și a Dâmboviței de a scăpa de mafia lui Florin Popescu.

Sunt prieten cu Gabi Grozavu de 20 de ani și sunt prieten cu el de 20 de ani pentru că niciodată nu s-a gândit să fure, pentru că niciodată nu s-a gândit să mintă, pentru că a spus ceea ce crede, și când asta îi aducea voturi și când nu îi aducea voturi, pentru că niciodată nu a fost oportunist, nu a trădat, ci a rămas alături de convingerile lui. Gabi Grozavu va fi un primar cinstit, corect și care va face din Târgoviște ceea ce acest oraș cu istorie extraordinară merită. Votați-l pe Gabi Grozavu, dați-i încrederea lui Gabi Grovazu!

Îl cunosc, de asemenea, îl cunosc, îl respect, îl admir pe colegul meu .

Și am să vă spun, în fine, despre acești doi oameni ceva ce au în comun și pentru care merită să ne batem alături de ei și să avem încredere în ei. Și Adrian Țuțuianu și Gabi Grozavu sunt printre puținii oameni care atunci când Florin Popescu avea toată puterea, când îi amenința pe toți, când îi cumpăra pe toți, când îi șantaja pe toți, sunt printre puținii oameni care au rezistat.

Florin Popescu și gașca lui spuneau: Grozavu e slab, Grozavu nu are putere. Țuțuianu nu contează! Ei bine, puterea lor morală, curajul lor de a  se bate aici, ani de zile, când Băsescu și Popescu tăiau și spânzurau în România, merită azi încrederea noastră. Să fim alături de ei, de acești oameni curajoși, să îi ducem la victorie pentru ei și mai ales pentru dumneavoastră. Adrian Țuțuianu, Gabi Grozavu!

În fine, mă despart deocamdată de dumneavoastră, mulțumindu-vă. Uniunea Social Liberală a fost leacul României și este leacul României împotriva bolii pedeliste, dar Uniunea Social Liberală ar fi rămas o idee în capul a doi-trei  oameni fără dumneavoastră. Dumneavoastră sunteți Uniunea Social Liberală. Rămâneți împreună, Roșu –Galben –Albastru!

Avem de eliberat o țară și avem de lucrat împreună pentru țara asta.

Adrian Țuțuianu, Gabi Grozavu, Târgoviște, Dâmbovița, USL, România!”

Etichete:, , , , ,

2 comentarii pe “Discurs Crin Antonescu, susţinut cu ocazia mitingului electoral de la Târgoviște, județul Dâmbovița 2 iunie 2012”

  1. Florea Nita 2 iunie 2012 la 4:47 PM #

    Nu sunt nici fan USL nici arbitru corupt,sunt un observator ce vad ca tara incepe sa revina catre normalitatea la care am sperat imediat dupa decembrie 1989!Atit.

    Apreciază

  2. Florea Nita 2 iunie 2012 la 4:57 PM #

    Am fost comunist convins iar securitatea a descoperit ca am si educatie de legionar!Mai vreti sa va spun ca vreau tot PD-L-ul,UNPR-ul si UDMR-ul la puscarie?Da ii vreau ca sunt corupti si murdari pe seama celor multi si nestiutori ce inseamna binele caci au mers din rau in rau,sunt fratii mei prietenii mei,compatriotii mei.

    Apreciază

%d blogeri au apreciat: