(TV Sighet) Sighetul de azi – 21 august 2012: Votul a 7,4 milioane de catateni nu conteaza

Votul a 7,4 milioane de catateni nu conteaza; Basescu inapoi la Cotroceni. Invitatii editiei au fost: Domnul Radu Zlati – Consilier prezidenţial, domnul senator Gheorghe Mihai Barlea din partea PD-L si domnul Cristian Fernea – comentator politic.

Etichete:, , , , ,

2 comentarii pe “(TV Sighet) Sighetul de azi – 21 august 2012: Votul a 7,4 milioane de catateni nu conteaza”

 1. GIM 20 septembrie 2012 la 10:01 AM #

  Urmareste topicul ‘ESTE ADEVARATA AFIRMATIA: CU TELEVIZORUL AM INVRAJBIT POPORUL?’
  Cu multi ai in urma spuneam: „cu televizorul am mintit poporul” (cu totii vroiam sa intram in UE), iar in prezent, in special datorita politicienilor, folosi
  m expresia: „cu televizorul am invrajbit poporul” (astazi, politicienii social-democrati citica conducerea UE – Una spunem acasa si alta la Bruxelles)

  Pentru a ne convinge de realitatea existenta in politica propun doua teme de dezbatere publica:
  -daca plagiezi si minti in calitate de premier, atunci mai pot avea incredere in tine, romanii care ii reprezinti?
  – daca referendumul a fost fraudat, cum indraznesc politicienii invitati la Antena 3 si in Parlamentul European sa sustina ca ei reprezinta voturile a 7,5 milioane de cetateni?

  http://www.9am.ro/comunitate/forum/view_topic/27713.html

  Apreciază

  • Gondolin 20 septembrie 2012 la 10:10 AM #

   1. Cine minte (admițând că a mințit, ceea ce nu este încă, oficial, dovedit, comisia legal îndrituită în acest sens dând un verdict favorabil) o dată, nu înseamnă că minte permanent. Căci aplicând teoria dvs (că dacă ai mințit o dată, devi MINCINOS), atunci mă tem că nu putem avea încredere, în general vorbind, în NIMENI.
   2. ”referendumul a fost fraudat” este o afirmație gravă, pe care deocamdată nici măcar Parchetul nu a reușit să o demonstreze, nicidecum instanțele de judecată să o confirme. Așa încât…

   Apreciază

%d blogeri au apreciat: