(Agerpres) Satu Mare: USL şi-a depus candidaţii pentru parlamentare, ministrul Silaghi candidează la Camera Deputaţilor

USL Satu Mare şi-a depus sâmbătă la Biroul Electoral Judeţean (BEJ) lista cu candidaţii pe colegiile din judeţ, ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Ovidiu Silaghi, candidând pentru un mandat de deputat.

Pentru Camera Deputaţilor, în colegiul 1 candidează fostul primar al oraşului Negreşti Oaş, Nicolae Bura, în colegiul 2 – ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Ovidiu Silaghi, preşedinte al PNL Satu Mare, în colegiul 3 – omul de afaceri Octavian Petric, în colegiul 4 – actualul deputat PNL Viorel Buda, iar în colegiul 5 – avocatul Ciprian Ardelean, preşedinte al organizaţiei judeţene de tineret a PSD Satu Mare.

La Senat, în colegiul 1 candidează actualul senator Valer Marian, preşedinte al PSD Satu Mare, iar în colegiul 2 medicul Virgil Enătescu, membru al Academiei de Ştiinţe Medicale.

‘Ne prezentăm în faţa electoratului sătmărean cu o echipă de oameni competenţi şi experimentaţi care s-au remarcat atât în domeniul profesiei lor, cât şi în administraţia publică locală, în Parlament sau în Guvern. Am căutat să îmbinăm experienţa cu tinereţea’, a declarat senatorul Valer Marian. Ministrul Ovidiu Silaghi a afirmat că de luni până miercuri se va afla la Minister, iar în celelalte zile ale săptămânii în campanie electorală în Satu Mare.  ‘Concurăm ca să obţinem toate mandatele, dacă probabil vom mai pierde unul, întâmplarea vine din procedura de redistribuie a votului. Noi suntem convinşi şi pornim la luptă să câştigăm toate mandatele şi vorbesc acum din partea guvernamentală. Guvernul ca să poată acţiona eficient are nevoie de un suport puternic în Parlament şi scopul nostru este să avem peste 50% în Parlament. Mi-am propus de luni până miercuri seara să activez în Minister şi după şedinţa de Guvern de miercuri să vin în Satu Mare pentru a participa la campania electorală. Asta în fiecare săptămână din campanie’, a spus Silaghi.

Preşedintele BEJ, judecătorul Remus Nemeş, a declarat că dosarele sunt complete şi urmează să fie analizate.

Etichete:, , , , , , , , , , ,

Un comentariu pe “(Agerpres) Satu Mare: USL şi-a depus candidaţii pentru parlamentare, ministrul Silaghi candidează la Camera Deputaţilor”

 1. Alexandru . I . 19 decembrie 2012 la 11:03 PM #

  Cei mai inculti parlamentar i sunt USL .

  Sunt dezamagit .

  AM VOTAT IMPOTRIVA P . D . L .

  DACA AVETI CONSTIINTA , DEMNITATE SI RESPCT PT ROMANI , . . . . . PLECATI SAU TRIMITETI ACASA PE CEI CARE NU ERAU IN SCHEMA INAINTE DE CAMPANIE .

  Apreciază

%d blogeri au apreciat: