(Napoca News) Uioreanu cere parlamentarilor clujeni să susțină proiecte în valoare de 210 milioane euro. Deputatul Zlati Radu: ”Pentru fiecare doi lei ceruți de la București, primim 0,75 lei de la centru”

Uioreanu cere parlamentarilor clujeni să susțină proiecte în valoare de 210 mil euro. Deputatul Radu Zlati: “Pentru fiecare 2 lei ceruți la București, primim  0,75 de la centru”

Într-o întâlnire desfășurată astăzi, între parlamentarii de Cluj și conducerea Consiliului Județean Cluj, forul județean a propus deputaților și senatorilor să susțină proiecte în valoare de 210 milioane de euro.

Horea Uioreanu a propus în total 9 proiecte: Spitalul Regional de Urgență, extinderea parcurilor industriale Tetarom I, II, III și IV, finalizarea pistei de 3500 m a aeroportului, Construcția Sistemului de Management Integrat al Deșeurilor, Campusul teologic și Catedrala greco-catolică din Piața Cipariu.

Deși parlamentarii au plusat cu proiecte precum introducerea gazului în Huedin, abatoare în județ, noi parcuri industriale, infrastructură, deputatul Radu Zlati le-a cerut acestora să nu mai viseze și să aducă în spațiul public proiecte concrete, nu exerciții de imagine, având în vedere că “Pentru fiecare 2 lei ceruți la București, primim 0,75 de la centru”.

sursa: NapocaNews

Reclame

Etichete:, , , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat asta: