Ramona Mănescu promovează copiii români talentați la Parlamentul European

13-05-15-03-26-231Europarlamentarul PNL Ramona Mănescu a organizat marți, 14 mai a.c., la Parlamentul European, evenimentul intitulat „Copii români talentaţi”, cu scopul de a promova imaginea României şi valorile ţării noastre în inima Europei.

Muzica interpretată de elevii Colegiului Național de Artă “Dinu Lipatti” şi tablourile create de elevi ai Liceului de Arte Plastice “Nicolae Tonitza” au făcut ca, ieri, în Parlamentul European, să fie celebrată ziua tinerilor artiști din România.

Mi-am dorit să organizez acest eveniment tocmai pentru ca noi, cei care ne desfăşurăm activitatea aici, la Bruxelles, să avem posibilitatea de a admira lucrările şi talentul copiilor din România. Pentru mine, ca membru în Comisia de Cultură şi Educație din PE, a fost un privilegiu să pot găzdui, încă o dată, cu mândrie, tinerii noștri înzestraţi cu aptitudini deosebite, ce reprezintă în aceeași măsura viitorul României dar şi al Europei.

Mi-a făcut plăcere sa îi invit la Parlamentul European pe cei 27 de elevi de la Colegiului Național de Artă “Dinu Lipatti” şi de la Liceul de Arte Plastice “Nicolae Tonitza”, care au avut deja performanţe recunoscute la concursuri internaționale, de prestigiu. Cred că rezultatele lor obținute prin efort şi muncă imensă, depusă în fiecare zi, sub îndrumarea profesorilor, demonstrează încă o dată Europei faptul că România are valori incontestabile.”

Etichete:, ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: