PNL a luat act de decizia ÎCCJ referitoare la dosarul în care este implicat vicepreședintele PNL Relu Fenechiu

LANSARE CANDIDATI PNL - MOLDOVAPână la pronunțarea unei sentințe definitive, liderul liberal beneficiază în continuare, din punct de vedere legal și moral, de prezumția de nevinovăție.

Prin întreaga sa activitate la conducerea Ministerului Transporturilor, Relu Fenechiu a dat dovadă de profesionalism și eficiență. Acesta a dus la bun sfârșit proiecte de importanță majoră pentru România, precum privatizarea CFR Marfă și deblocarea Programului Operațional Sectorial “Transport”. Ne exprimăm regretul că Relu Fenechiu nu mai poate continua proiectele demarate în calitate de ministru al Transporturilor.

Realizările din perioada mandatului ministerial demonstrează că desemnarea sa a fost cea mai potrivită alegere pentru acest portofoliu, unul dintre cele mai dificile și importante din structura guvernamentală.

În cadrul unei convorbiri telefonice cu primul ministru Victor Ponta, Relu Fenechiu a confirmat decizia sa de a demisiona din fruntea Ministerului Transporturilor.

Partidul Național Liberal va propune o persoană pentru acest portofoliu după consultări în cadrul forurilor interne și discuții cu primul ministru.

Etichete:, , , ,

Un comentariu pe “PNL a luat act de decizia ÎCCJ referitoare la dosarul în care este implicat vicepreședintele PNL Relu Fenechiu”

  1. berenger 13 iulie 2013 la 6:43 AM #

    pana la pronuntarea unei sentinte definitive, fenechiu beneficiaza de prezumtia de vinovatie. asta pentru ca ca o instanta judecatoreasca a decis deja ca e vinovat. in continuare, cursul procesului se schimba: procurorii au deovedit deja vinovatia si au convins instanta de asta. de acum fenechiu, deosebit de pana acum, trebuie sa-si dovedeasca nevinovatia. si, din cat se spune, nu exista martor sau document care sa-l salveze pe penelist. cu atat mai mult cu cat sentinta nu se refera doar la fenechiu, ci si la alti 5 oameni, dintre care 3 directori care au semnat cumpararea.
    bun, dincolo de claritatea de cristal a vinovatiei, jenanta atitudinea pnl, nu doar acum, ci de ani de zile de cand se deruleaza procesul in vreme ce fenechiu urca treaptele demnitatilor publice. ati reusit sa pareti murdari (si sa fiti) in comparatie cu orice alt partid din romania. e o mare realizare, va face cinste…

    Apreciază

%d blogeri au apreciat: