Crin Antonescu la Q&A, 21 iulie 2013

Crin-AntonescuInterviul lui Crin Antonescu la Q&A nu a adus nimic nou. Nici despre presupunerile liderului PNL privitoare la intențiile ascunse ale gubernatorului de la Cotroceni atunci când a amânat decizia privitoare al nominalizarea lui Silaghi la Transporturi; nici despre acelea privitoare la intențiile aceluiași cu privire la utilizarea lui Haysam, adus (nu se știe exact cum și de cine…) la București. Precum nu am aflat mare lucru despre vizita (mai ales pe partea ei privată) în SUA a președintelui Senatului și viitor candidat la președinția României. Deși nu mă îndoiesc că această vizită va avea unele urmări de ambele părți ale Atlanticului.

Crin Antonescu a învățat să evite subiectele delicate, fără a da această impresie. Pe de o parte este foarte bine. Astă seară, la Antena 3, a jucat foarte bine rolul prezidențiabilului. Pe de altă parte Crin Antonescu ne obișnuise cu o altă postură – mult mai francă și, de ce nu, mai cutezătoare. Vom vedea în viitorul apropiat dacă impresia mea se confirmă sau nu.

În ce privește opiniile mele din articolul de ieri (de citit aici) ambele ipoteze majore rămân în picioare: fie Băsescu intenționează să maculeze imaginea prezidențiabilului Crin (în cazul în care gubernatorul este la curent că lui Silaghi i se pregătește vreo ”surpriză” din partea corpului de procurori aservit intereselor Cotrocenilor) fie că vrea să dea o lovitură cu manta la adresa lui Ponta, deoarece este limpede că privatizarea CFR Marfă nu va avea loc înlăuntrul perioadei interimatului asumat de către premier și, iată, prelungit de către Băsescu. Desigur, în acest caz, tertium datur.

Etichete:, , , , , , , , ,

4 comentarii pe “Crin Antonescu la Q&A, 21 iulie 2013”

 1. alexc 21 iulie 2013 la 12:16 AM #

  si ponta si antonescu au invatat limbajul occidental: cuvinte bine alese, timide(moderate) , cu subinteles. politica romaneasca devine „boring”, la fel ca cea vestica.

  Apreciază

 2. radu 21 iulie 2013 la 10:07 AM #

  Alt hot,numai de astia avem parte:mincinosi,corupti…

  Apreciază

 3. raduvasile1956 21 iulie 2013 la 10:16 AM #

  Avem nevoie de oameni capabili la guvernare,sa terminam cu minciunile,hotia,coruptia sa ne facem un renume in europa. Romania e o tara cu oameni capabili,onesti,ospitalieri si e pacat sa nu fim cunoscuti in aceasta forma in lume.De ce sa fim oaia neagra a Europei si sa fim mereu aratati cu degetul cand se intampla ceva?hai sa fim uniti sa facem ceva pt.tara asta ca MERITA.

  Apreciază

 4. romi 21 iulie 2013 la 6:55 PM #

  Ar fi pacat ca Antonescu sa piarda usurinta simplitatii si a deschiderii in comunicare; nu ar fi decat primul pas ca sa piarda si sinceritatea care te izbea in discursul lui.

  Apreciază

%d blogeri au apreciat: