Comunicat de presă al ministrului Lucia Varga privind declaratiile senatorului Cristian Bodea

lucia-varga-la-galati-a-plouat-in-sase-ore-cat-ploua-in-mod-normal-in-doua-luni-18462112Ministrul delegat pentru Ape, Păduri și Piscicultură, Lucia Varga, vicepreședinte PNL Bihor, a susținut vineri, 11 octombrie a.c., o conferință de presă la Târgu Mureș. Întrebată cum comentează declarațiile recente ale senatorului liberal Cristian Bodea, Lucia Varga a declarat:

“Domnul senator Bodea trebuie să vină cu critici, cu soluții în cadru intern, în interiorul partidului. Nu l-am auzit ridicând astfel de probleme nici în grupurile parlamentare, eu sunt colegă cu dumnealui și la Bihor, nu l-am auzit nici în Biroul Politic Județean punând aceste probleme. Eu cred că trebuie să dăm dovadă de solidaritate când vorbim despre angajamentele pe care Guvernul le are și, până la urmă, pe care USL le are. De asemenea, nu este, din punctul meu de vedere, corect să-ți faci imagine publică atacând membri ai Guvernului.

Eu sunt un om de construcție, un om care, într-adevăr, am venit în fața cetățenilor angajându-mă să le cresc calitatea vieții prin investițiile pe care le promovăm, dar, pe de altă parte, acest angajament a fost făcut în fața cetățenilor pe o perioadă de patru ani. În ultimul an, de când eu fac parte din Guvern, vă spun cu toată responsabilitatea că am plătit proasta guvernare PD. Am plătit și plătim în continuare arierate, cheltuieli angajate de către primari, după părerea mea primari care nu s-au gândit decât la a-și câștiga încă un mandat, nu s-au gândit la angajamentele pe care le fac din punct de vedere financiar. Am plătit despăgubiri în urma câștigării în instanță de către cetățeni a unor drepturi, am fost în situații în care am reparat stricăciunile produse de PD.

Un an de zile am făcut acest lucru. Sigur că am alocat și bani pentru continuarea investițiilor pentru că nu vrem să sistăm, dimpotrivă vrem să promovăm și să susținem investiții, însă cu răbdare, cu tenacitate vom construi în continuare astfel încât viața românilor să fie mai bună.

Nu este, încă o dată vă spun, corect să vii doar cu atacuri, este corect să vii să oferi soluții, pentru că să știți că în discuțiile pe care le-am avut, chiar aici la Târgu Mureș, cu colegii deputați și senatori, am identificat soluții pentru sprijinirea cetățenilor. Așa se face politică, nu atacându-i pe cei din familia ta, ci făcând front comun pentru a arăta că ești o familie puternică și o familie respectată.

Partidul Național Liberal, din care eu fac parte și face parte și domnul senator Bodea, este un partid de construcție, un partid care a venit după o guvernare prăpăstioasă și un partid care îndreaptă lucrurile.

În continuare avem nevoie de solidaritate pentru a construi, și nu a dărâma. Prea mult dărâmăm, ca oameni politici, în această țară. Ar fi momentul să construim, pentru că românii sunt sătui de certuri, românii vor soluții și noi le avem, le aplicăm, dar cu răbdare și cu tenacitate.”

Referitor la o eventuală excludere a senatorului Bodea din PNL, Lucia Varga a afirmat: “Vom face o analiză la nivel județean, la nivel național și vom lua decizia care se impune.”

11 octombrie 2013                                   

Departamentul de Analiză Politică și Comunicare PNL

Etichete:, , , , , , ,

Un comentariu pe “Comunicat de presă al ministrului Lucia Varga privind declaratiile senatorului Cristian Bodea”

  1. World of Solitaire 14 octombrie 2013 la 6:47 PM #

    , „românii vor soluții și noi le avem, le aplicăm, dar cu răbdare și cu tenacitate”Pe bune?
    Onu

    Apreciază

%d blogeri au apreciat: