Alina Gorghiu: Macovei își consolidează eticheta de calomniator

gorghiu_alina6_1Deputatul PNL Alina Gorghiu consideră că Macovei nu poate spune despre alți oameni politici că sunt nocivi pentru România din moment ce, prin acțiunile sale din Parlamentul European, a dus o campanie de denigrare la adresa țării noastre. Deputatul liberal a precizat că și minciunile promovate de Macovei în Parlamentul European au contribuit la un raport MCV negativ pentru România.

„Monica Macovei demonstrează că nu poate să reziste fără să manipuleze și să intoxice opinia publică. După ce a absentat un timp din viața publică, acum încearcă să revină în prim-plan prin consolidarea etichetei de calomniator. Perioada în care Macovei a tăcut a fost una benefică pentru România deoarece nu a mai avut cine să facă declarații denigratoare la adresa țării noastre.

Europarlamentarul democrat-liberal a demonstrat că este cel mai nociv om politic pentru România după acțiunile sale din Parlamentul European la adresa statului român, apogeul  fiind acuza la adresa românilor că 2 milioane au fraudat votul la referendumul de suspendare a președintelui. Așadar, Macovei este ultima persoană care poate vorbi despre un alt om politic român că este dăunător pentru țară. După ce a intoxicat de la Bruxelles opinia publică europeană și a dus o campanie de decredibilizare la adresa țării noastre în Uniunea Europeană, Macovei va dori să candideze din nou la un loc în Parlamentul European. Românii însă nu pot să uite declarațiile și minciunile pe care aceasta le-a spus în plenul Parlamentului European. Cum ar putea să vină acum și să ceară o susținere din partea cetățenilor, după ce a lucrat împotriva intereselor acestora?

De altfel, în căutarea unui loc eligibil de europarlamentar pe lista PDL, Monica Macovei emite aceste opinii politice toxice, pe aceeași lungime de undă cu PDL, și nu cred că se vor termina aici.

Solicit PDL și doamnei Macovei să înceteze cu această politică de manipulare și intoxicare a opiniei publice, în special după răul pe care l-au făcut țării noastre. Declarațiile lui Macovei și opiniile acesteia au produs temere la nivel european și au dus la consecințe directe în raportul MCV. Neadevărurile despre statul român, promovate în Parlamentul European de Macovei, au afectat imaginea țării noastre și au contribuit la apariția unor probleme în raportul MCV pentru România și alte consecințe care afectează statul român”, susține Alina Gorghiu.

Etichete:, , , , , , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: