George Scutaru: PNL consideră drept manipulative și de rea credință afirmațiile că parlamentarii liberali nu ar fi votat bugetul pe anul 2014, dacă acesta ar fi fost retrimis Legislativului de către Traian Băsescu

big_george_scutaruPNL consideră drept manipulative și de rea credință afirmațiile că parlamentarii liberali nu ar fi votat bugetul pe anul 2014, dacă acesta ar fi fost retrimis Legislativului de către Traian Băsescu

”PNL respinge categoric dezinformările privind votul parlamentarilor noștri. Observăm că, mai nou, strategiile de comunicare publică ale unora se bazează pe minciuni atât de flagrante încât pot fi ușor demontate. Afirmația potrivit căreia PNL nu ar fi votat un buget coordonat și negociat de ministrul liberal al Finanțelor este ilogică.

Bugetul de stat pe anul 2014 este orientat pe măsuri care să asigure creșterea economică și pe investiții, astfel că nu există niciun motiv pentru care să nu fi fost votat din nou de liberali. Bugetul unei țări nu poate fi pentru PNL nici subiect de troc politic, iar cei care sugerează acest lucru probabil sunt obișnuiți ei înșiși să negocieze orice, oricum.

Nu putem însă să nu remarcăm că în plasa construită de minciuna lui Traian Băsescu referitoare la faptul că parlamentarii liberali nu ar mai fi votat bugetul au mai căzut și alți lideri, unii dintre ei aflați la guvernare. Amintim că PNL a susținut toate acele măsuri care sunt incluse în programul de guvernare și care au făcut obiectul promisiunilor către alegători”, a declarat liderul grupului deputaților PNL, George Scutaru.

19 decembrie 2013

Etichete:, , , ,

2 comentarii pe “George Scutaru: PNL consideră drept manipulative și de rea credință afirmațiile că parlamentarii liberali nu ar fi votat bugetul pe anul 2014, dacă acesta ar fi fost retrimis Legislativului de către Traian Băsescu”

  1. alexc 19 decembrie 2013 la 3:35 PM #

    http://cronicaromana.ro/2013/12/19/96986/?ref=tt

    Apreciază

%d blogeri au apreciat: