Deputatul PNL, băsistul Radu Zlati și ”manipularea PSD”: ”Se fac liste comune PSD+PC, pentru europarlamentare”, dar uită că PSD-ul a fost trădat în 2004 de PUR(PC) a lui Dan Voiculescu care a trecut de partea lui Traian Băsescu!

136559071147404511474_ponta-antonescuDeputatul PNL Radu Zlati spune ca subiectul listelor comune PSD+PNL la europarlamentare face parte dintr-o manipulare marca PSD rostogolita prin “oficiosul” partidului, Romania TV.

Deputatul PNL spune ca in spatiul public s-a rostogolit ideea potrivit careia PNL s-ar cere pe liste comune cu PSD la europarlamentare dar nu Crin Antonescu a adus în discuție tema ci “oficiosul PSD” Romania TV, care “lasă loc deplin și credibilizează o știre care ascunde, conform bancului cu bicicleta de la Radio Erevan, cel puțin o inexactitate dacă nu chiar o minciună”.

“Dar, pentru că acreditarea ideii cum că PNL cerșește din partea PSD liste comune pentru a își masca slăbiciunea electorală după 1 an și jumătate de guvernare slujește propagandei PSD, probabil că tema va mai circula, reîncălzită la anumite intervale, conform principiului că dacă repeți destul de mult un neadevar, el va deveni, pentru majoritatea ascultătorilor, un adevăr curat”, spune Radu Zlati pe blogul personal.

“De ce PSD nu respinge de plano acum, în decembrie, ideea candidaturilor comune? Așa cum a făcut-o, neîntrebat și neprovocat, în aprilie 2013? Din mărunte complexe de ”frate mai mare” precum și pentru a salva niște aparențe. Pentru că, în realitate, PSD se pregătește de liste comune cu un partid din afara ariei sale doctrinare, și anume cu PC. Prietenii știu de ce!”, crede deputatul PNL.

Sursă: http://octavpelin.wordpress.com

Etichete:, , , , , , ,

4 comentarii pe “Deputatul PNL, băsistul Radu Zlati și ”manipularea PSD”: ”Se fac liste comune PSD+PC, pentru europarlamentare”, dar uită că PSD-ul a fost trădat în 2004 de PUR(PC) a lui Dan Voiculescu care a trecut de partea lui Traian Băsescu!”

 1. Moise Maria 30 decembrie 2013 la 5:19 PM #

  ponta o sa si-o ia ptr.tradare ,aroganta si metode securiste,vezi ex.nastase ,geoana,cetatenii de buna credinta vor merge cu liberalii !!!!!

  Apreciază

  • Radu Zlati 30 decembrie 2013 la 5:27 PM #

   Nu neapărat, cetățenii de bună credință pot prefera să rămână acasă, sau pur și simplu să reinvestească cu încredere aceeași persoană care i-a dezamăgit (cel puțin parțial) o dată.

   Apreciază

 2. chioru 30 decembrie 2013 la 6:37 PM #

  cele 2 etichete pe care le-as pune pe fruntea lui ponta: tradator si mincinos

  Apreciază

  • Radu Zlati 31 decembrie 2013 la 12:59 AM #

   Ezit în a asuma ambele epitete. Comportamentul politic se măsoară după alte standarde…

   Apreciază

%d blogeri au apreciat: