Comunicat de presă al deputatului PNL Mircea Roșca, referitor la declarațiile senatorului PSD Gabriela Firea

646x404Deputatul PNL Mircea Roșca a declarat că senatorul PSD Gabriela Firea nu are dreptul să comenteze deciziile interne ale PNL și ar trebui să fie preocupată doar de partidul din care face parte.

„Constat cu surprindere că doamna Firea își arogă dreptul de a spune ce decizii trebuie să ia Partidul Național Liberal și pe cine trebuie să promoveze. Dumneaei trebuie să se preocupe în primul rând de partidul din care face parte, în loc să dea indicații asupra modului în care să se organizeze Partidul Național Liberal.

Niciun membru al PNL nu a comentat vreodată deciziile interne ale PSD și dorim ca partenerii noștri de alianță să aibă aceeași atitudine. PNL este un partid suveran, care decide singur structurile organizatorice și persoanele responsabile pentru îndeplinirea unor funcții”, a afirmat deputatul PNL.

Mircea Roșca a adăugat că „spre deosebire de doamna Firea, care de la începutul acestui an atacă în mod constant Partidul Național Liberal și conducerea acestuia, PNL își dorește să continue proiectele asumate de USL. De asemenea, ne dorim ca USL să fie revigorat, iar toate conflictele și nemulțumirile din anumite zone să fie soluționate în cadrul Uniunii și nu prin invadarea spațiului public cu tot felul de declarații critice la adresa partenerilor”.

Etichete:, , , , ,

Un comentariu pe “Comunicat de presă al deputatului PNL Mircea Roșca, referitor la declarațiile senatorului PSD Gabriela Firea”

%d blogeri au apreciat: