Declarație de presă a deputatului PNL Relu Fenechiu cu privire la cazul Gruia Stoica

Relu FenechiuCu privire la cazul Gruia Stoica și licitația Complexului Energetic Oltenia, doresc să fac câteva precizări:

Eu am avertizat, chiar dinainte de a fi ministru, asupra faptului că unul dintre principalele motive pentru care CFR Marfă a ajuns să înregistreze pierderi atât de mari a fost acest gen de corupție, și anume înțelegeri dintre conducerile ministerului și ale companiei cu reprezentanții companiilor private competitoare. Acestea, fiind informate cu privire la prețurile ofertate de către CFR Marfă, câștigau licitațiile împotriva companiei de stat.

Când am ajuns în funcția de ministru, am făcut tot ce mi-a stat în putință pentru a termina cu acest flagel, iar rezultatul eforturilor mele s-a văzut prin faptul că, pe perioada mandatului meu, CFR Marfă a câștigat toate licitațiile la care a participat.

În legătură cu domnul Dragoș Drăghici, în primul rând, vreau să îmi exprim amărăciunea cu privire la accidentul vascular cerebral pe care l-a suferit și îi doresc o însănătoșire cât se poate de rapidă.

Sper că domnul Drăghici a rămas același om integru pe care l-am cunoscut, care, cel puțin în discuțiile cu mine, a fost mereu cel mai mare dușman al acestui tip de afaceri. Am avut încredere deplină în dumnealui și îmi doresc foarte mult ca, în urma tuturor cercetărilor, să se constate faptul că nu a putut fi corupt.

30 ianuarie 2014                                                 

Relu Fenechiu,

Deputat, Vicepreședinte PNL

Etichete:, , , , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: