Declarație de presă deputat Radu Zlati: Bâlciul speranțelor deșarte

radu-zlati-600x423Domnul premier Victor Ponta perseverează în a face declarații conform cărora speră într-o refacere a USL. Domnul premier, conducător al unei coaliții aflate la guvernare, nu are nevoie de PNL ca partener egal ci doar ca o anexă. Dacă ar fi dorit un partener ar fi acceptat solicitările cu totul legitime ale PNL în legătură cu nominalizările de miniștri și vicepremier pe portofoliile cuvenite PNL. Faptul că are nevoie doar de o anexă liberală o dovedește racolarea fostului lider PNL, Călin Popescu Tăriceanu și propulsarea acestuia, pe persoană fizică, la șefia Senatului.

Ceea ce dorește domnul Ponta în dubla calitate de premier și de lider al PSD este să slăbească coeziunea și determinarea PNL, în speranța că unii colegi liberali se vor alătura persoanei fizice promovate de către PSD la conducerea Senatului. În așteptarea acestui eveniment care, iată, refuză a se întâmpla, premierul și coaliția pe care o conduce înlătură ultimele elemente liberale din guvern – acele persoane care au crezut în promisiunea lui Ponta că nu va face epurări pe considerente politice.

Promisiunile false ale premierului Ponta nu atrag adevărații liberali. Iar încercările disperate ale PSD de anexare a unor crâmpeie liberale se vor dovedi zadarnice. PNL va rămâne constant în opoziția sa, practică și doctrinară, la (re)apariția unui partid-stat și va coagula în jurul său rezistența societății civile în vederea apărării democrației și statului de drept în România.

Radu Zlati, deputat colegiul uninominal nr. 5 – Gherla, județul Cluj

Etichete:, , , , , , ,

Un comentariu pe “Declarație de presă deputat Radu Zlati: Bâlciul speranțelor deșarte”

  1. chioru 17 martie 2014 la 7:04 PM #

    mi-am dat seama de la inceput ce caracter meschin de om cu 2 fete are acest victor viorel ponta. crin de-abia a reusit sa scape din strangularea psd, pitonul politicii romanesti

    Apreciază

%d blogeri au apreciat: