Pocora: Premierul Ponta trebuie să renunțe la intrigile politice și să se ocupe de guvernarea României

cristina-pocora-pnl“Domnule premier Victor Ponta,

Vă solicit în mod public să renunțați la demagogia care vă caracterizează discursul din ultima perioadă și să vă concentrați pe activitatea guvernamentală, care să servească intereselor cetățenilor și să se traducă într-o viață mai bună pentru oameni.

Este timpul să lăsați deoparte intrigile politice, dublul limbaj și să găsiți cu prioritate soluții la problemele românilor: locuri de muncă, reducerea CAS, neimpozitarea profitului reinvestit, criza medicamentelor, absorbția fondurilor europene.

Dumneavoastră, împreună cu partidul pe care-l conduceți,  v-ați făcut o temă din a clama permanent că doriți refacerea USL. Faptele demonstrează însă că aceasta este o minciună și asistăm doar la declarații politicianiste și fățarnice.

Degeaba invocați la centru refacerea USL, când în teritoriu reprezentanții PSD încheie pe bandă rulantă acorduri de colaborare cu PDL.

Pare că ați uitat că Uniunea Social Liberală și-a încetat existența tocmai din cauza nerespectării de către dumneavoastră a angajamentelor asumate față de PNL. Noi am dorit o Românie puternică, dumneavoastră doar un PSD puternic.

Din păcate, domnule premier am constatat că PSD nu și-a schimbat mentalitățile și practicile, care sunt aceleași din perioada 2000-2004, ba chiar și le-a îmbogățit cu deprinderi patentate de Traian Băsescu.

Domnule Ponta, vă rog să vă preocupați de guvernare și de partidul pe care-l conduceți. Lăsați grijile față de soarta PNL și de scorul pe care îl vom obține noi la alegerile europarlamentare. PNL este mai puternic astăzi și are o autentică istorie în spate, iar pe noi ne interesează cetăţenii României, ne interesează să convingem cât mai mulţi dintre aceşti cetăţeni, implicit alegători, că noi îi reprezentăm, că noi ne batem pentru valorile şi interesele lor.”

17 martie 2014                                                 

Cristina Ancuța Pocora,

Purtător de cuvânt PNL

Etichete:, , , , , , , ,

2 comentarii pe “Pocora: Premierul Ponta trebuie să renunțe la intrigile politice și să se ocupe de guvernarea României”

 1. iliecarestie 19 martie 2014 la 8:55 AM #

  Cine mananca intrigi pe paine?Raspuns:Antonica cel nazdravan.Oare stiu liberalii in ce directie se duc?Nu.Am aspiratii liberale, dar, nu m-asi da pe mana acestor liberali.

  Apreciază

  • Radu Zlati 19 martie 2014 la 10:19 AM #

   opiniile sunt libere. ”Aspirații liberale” nu înseamnă destul de mut pentru a vă legitima o expertiză în politica PNL. Iar o opinie, doar o opinie, o poate da oricine…

   Apreciază

%d blogeri au apreciat: