Declarație de presă deputat Radu Zlati: Domnul Sârbu antibăsistul

Radu ZlatiAșa cum ne-a obișnuit partidul domnului Ponta, liderii din eșalonul secund ai partidului apelează la tactica aruncării cu mizerii asupra lui Crin Antonescu, urmând pilda unui ilustru propagandist (condamnat deja de istorie) care îndemna să se calomnieze cât mai mult, poate rămâne totuși ceva în mentalul colectiv.

Astfel încât, făcându-se că uită cine este cel care a semnat Pactul de Coabitare cu Băsescu, domnul Sârbu, Ilie Sârbu, îl acuză pe Crin Antonescu de colaborare cu președintele demis de popor.

Din păcate pentru PSD, de data aceasta nu a ieșit la rampă persoana cea mai indicată pentru o astfel de acuzație. Mulți ar fi putut să o lanseze – greșind, dar fără a trebui să se rușineze pentru inadecvare; mulți dar nu domnul Sârbu, cel care a recunoscut public faptul că în perioada în care PSD sprijinea parlamentar guvernul Tăriceanu, a dus timp de doi ani tratative secrete cu Băsescu, tratative privitoare la colaborarea între PSD și Cotroceni.

Oricine are dreptul de a spune orice, dar nu oricine este calificat moral. Așa încât domnul Sârbu nu a făcut decât să piardă ocazia de a tăcea. Căci de crezut, oricum nu îl mai crede nimeni.

Radu Zlati,

Deputat PNL

Etichete:, , , , , , , , , , , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: