Comunicat de presă PNL: PSD îşi continuă campania de denigrare zilnică a PNL

PNLPSD îşi continuă campania de denigrare zilnică a PNL, iar atacurile furibunde şi repetate la adresa liberalilor şi a preşedintelui Crin Antonescu ne arată că suntem văzuţi de către PSD ca principalul obstacol care mai stă în calea acaparării puterii totale de către social-democraţi.

Cu abnegaţie faţă de partid şi dorind să bifeze obsesia numită „toate tunurile pe liberali”, purtătorul de cuvânt al PSD s-a lansat iarăşi în acuze extrem de dure la adresa PNL, având ca suport o mare confuzie, voită sau nu.

Astfel, domnul Cătălin Ivan insistă într-un comunicat că noi, liberalii, dorim, acum din opoziţie, reducerea CAS şi neimpozitarea profitului reinvestit încă din luna mai, în loc de luna iulie, şi asta, vezi Doamne,  din considerente de campanie electorală.

Este, fireşte, o nouă minciună edificatoare pentru politica marca PSD- Ponta.

Urmând probabil strategia PSD în raport cu PNL,  dl. Ivan pleacă de la un neadevăr pentru a se lansa în atacuri grosolane la adresa preşedintelui PNL.

Dacă ar fi citit sau ascultat discursul de luni din Parlament al reprezentantului PNL Eugen Nicolăescu, dl. Cătălin Ivan ar fi remarcat cu uşurinţă că acesta a precizat de 3( trei) ori termenul de 1 iulie de intrare în vigoare a măsurilor cerute de către liberali. Ba chiar a subliniat la finalul intervenţiei sale:

„Dacă vreţi cu adevărat locuri de muncă şi investiţii în România, aveţi ocazia acum, în această dezbatere, să vă angajaţi în faţa Parlamentului că veţi aproba cele două măsuri până la 1 mai, astfel încât să fie aplicate şi să producă efecte în economie începând cu 1 iulie.”

Ori domnul Ivan nu mai percepe corect declaraţiile PNL din cauza ochelarilor pesedişti primiţi de la partid, ori ştie prea bine care e adevărul şi îl trunchiază după cum vrea PSD să aranjeze realitatea.

Este evident că PNL a  rămas la data de 1 iulie ca introducere a reducerii CAS şi neimpozitarea profitului reinvestit.

Nu ne-am răzgândit cu nimic, am cerut doar adoptarea măsurilor până la 1 mai ca expresie a voinţei politice şi factor de predictibilitate necesar mediului de afaceri.

Minciuna PSD are picioare tot mai scurte.

Este păcat că un om tânăr ca  dl.Ivan ia chipul partidului din care face parte şi foloseşte lucruri neadevărate sau scoase din context ca pretext pentru a propaga un nou atac mincinos la adresa PNL.

Nu cred că asta aşteaptă oamenii de la un partid de guvernământ, iar rezultatele apropiatelor alegeri vor arăta că PSD şi-a ales din nou greşit strategia.

26 martie 2014                                              

Cristina Ancuța Pocora, 

Purtător de cuvânt al PNL    

Etichete:, , , , , , , , , , , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: