Tinerii liberali: Nouă ne pasă de tinerii și sportivii acestei țări!

tnl_24578600Tineretul Naţional Liberal consideră că procesul descentralizării la nivelul Ministerului Tineretului și Sportului trebuie să aibă loc numai după ce toate entitățile aflate în subordinea acestuia vor fi atent analizate.

Această analiză trebuie făcută atât din punct de vedere legal, cât și din punct de vedere al interesului acordat activităților de tineret și de sport la nivel național. Instituțiile care pregătesc sportivi de performanță trebuie să rămână în continuare la nivel național, cu tot cu bazele aferente, inclusiv taberele de tineret funcționale.

”Consider că analiza asupra structurilor din subordinea MTS trebuie să ia în considerare și rapoartele Curții de Conturi a României, să respecte, mai presus de orice interes, dispozițiile legale, transmise și de către această instituție abilitată” – a afirmat Victor Ionescu, vicepreședinte TNL și fost subsecretar de stat la Ministerul Tineretului și Sportului

Tineretul Național Liberal atrage atenția că este necesară găsirea unei soluții juridice, de control, la nivelul Ministerului Tineretului și Sportului pentru ca patrimoniul sportiv să nu își schimbe destinația. Chiar dacă clădirile, terenurile sportive, taberele și sălile sportive vor trece din patrimoniul Ministerului Tineretului și Sportului în administrarea autorităților locale, respectiv primării, acestea trebuie să își păstreze destinatia neschimbată.

Tinerii liberali consideră că beneficiarii acestui domeniu trebuie implicați în luarea deciziilor prin realizarea unei dezbateri publice la care să participe asociațiile de tineret, asociațiile sportive, precum și foștii mari sportivi ai țării.

14 aprilie 2014                                  

Departamentul de comunicare al TNL – T comunică

Etichete:, , ,

2 comentarii pe “Tinerii liberali: Nouă ne pasă de tinerii și sportivii acestei țări!”

 1. hmm 14 aprilie 2014 la 4:52 PM #

  sebastian ghita a zis mai demult ca si antonescu ar avea pete, cum si-a cumparat casa , ce a facut nu stiu cand etc. ma gandesc ca vrea sa sugereze ca prin procurorul general pontist nitu se va incerca fabricarea unui dosar penal pentru a nu mai putea candida crin la prezidentiale. mai ales daca ramanea in usl ponta putea sa zica uite, candidez eu …. ma rog , e un scenariu.

  Apreciază

  • Radu Zlati 14 aprilie 2014 la 8:53 PM #

   Ghiță și postul lui de TV au avut, mai demult, o campanie murdară pe tema achiziționării respectivului apartament, care s-a fâsâit lamentabil pentru postul TV. Pot reîncălzi ciorba, dar nu vor avea mai mare succes.

   Apreciază

%d blogeri au apreciat: