Comunicat de presă: Tinerii liberali sărbătoresc 1 și 2 mai la mare

capture-20131018-112132Tineretul Naţional Liberal România şi Cluburile Studenţeşti Liberale România, prin intermediul filialelor TNL și CSL Constanța, organizează, în perioada 1-3 mai, pe plaja Cotton Beach din Mamaia, evenimentul ”Eurocampioni la mare”, dedicat tuturor tinerilor din România.

În programul celor 3 zile, alternează sesiuni de prezentare a instituțiilor europene și a mecanismelor după care acestea funcționează cu activități sportive, momente muzicale și discuții libere la focul de tabără.

Sâmbătă, 3 mai, tinerii sunt așteptați să îi cunoască personal pe Ramona Mănescu, europarlamentar PNL și candidat pentru un nou mandat în Parlamentul European, pe Florin-Alexandru Alexe, președintele TNL și vicepreședinte executiv PNL şi pe constănţeanca Cristina Steliana Mihailovici, candidat pe listele PNL pentru europarlamentare, în urma participării în cadrul concursului “10 pentru Europa”, lansat de TNL.

”TNL marchează 1 Mai – Ziua Muncii și 2 Mai – Ziua Tineretului în spirit liberal, cu distracție, dar și cu întâlniri și discuții menite să dezvolte spiritul civic în rândul tinerilor din România.” – a afirmat Florin-Alexandru Alexe, președintele TNL

Joi şi vineri, pe 1 şi 2 mai, vor fi organizate competiții sportive de fotbal și volei pe plajă. Cei interesaţi să participe la acţiuni se pot înscrie într-o echipă formată ad-hoc sau pot veni cu o echipă deja formată cu prietenii lor.

Vineri şi sâmbătă, pe 2 şi 3 mai, Addictive Elements (Tennebreck/Tyst) se vor ocupa de muzică, iar Mika Violin va oferi un Show Live incendiar pentru toţi cei care îşi doresc să se distreze cu adevărat în mini-vacanţa de 1 Mai. Sâmbătă va avea loc și concursul de înălțat zmee.

Vineri, de Ziua Internaţională a Tineretului, tinerii liberali vor lansa lampioane pentru a transmite un mesaj de implicare civică tuturor tinerilor din România. Toţi doritorii pot participa gratuit la oricare dintre activitățile organizate în cele 3 zile de eveniment.

30 aprilie 2014                                  

Departamentul de comunicare al TNL – T comunică

Etichete:, , , , , , , , , , , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: