Comunicat de presă: Întreaga filială PC Sector 3 a trecut la PNL Sector 3

pnl sector 3Filiala Partidului Național Liberal Sector 3, prin președintele Florin-Alexandru Alexe, anunță trecerea filialei Partidului Conservator din Sectorul 3 la PNL Sector 3. Alături de președintele PC Sector 3, Virgil Drăcea, au trecut la PNL Sector 3, mai mult de 800 de membri ai PC, reprezentând întreaga filială de sector.

Președintele Florin-Alexandru Alexe a declarat: ”Prin intrarea colegilor de la PC la PNL, la nivelul Sectorului 3, se dovedește faptul că oamenii de dreapta vin, în număr din ce în ce mai mare, către PNL. Am făcut o campanie frumoasă, în 2012, alături de colegii de la PC, în cadrul Alianței de Centru Dreapta, iar venirea acestora la PNL mi se pare o continuare firească.”

La trecerea în rândurile PNL, Virgil Drăcea a declarat: ”Am plecat din Partidul Conservator pentru că sunt profund nemulțumit de conducerea PC, care a ajuns să fie captivă intereselor personale ale lui Daniel Constantin și apropiaților săi, pe care i-a plasat în fruntea partidului, în Guvern, în Parlament și chiar pe lista pentru alegerile europarlamentare. Există un nivel uriaș de nemulțumire în întregul partid, tocmai pentru că președintele Daniel Constantin a neglijat, în ultimii ani, organizațiile acestuia.”

”Mă alătur liberalilor, pentru că PNL este singurul partid care poate reprezenta cu legitimitate dreapta în România. Am avut o colaborare foarte bună cu PNL Sector 3, în toate cele trei runde electorale din 2012, iar acum mă bucur că am intrat în echipa puternică a PNL Sector 3. ” – a afirmat Drăcea, proaspăt membru al PNL.

Odată cu intrarea în PNL, Virgil Drăcea a fost cooptat ca vice-președinte al PNL Sector 3.

17 mai 2014                                    

Departamentul de comunicare PNL Sector 3

Etichete:, , , ,

Un comentariu pe “Comunicat de presă: Întreaga filială PC Sector 3 a trecut la PNL Sector 3”

  1. eugen 22 mai 2014 la 4:26 PM #

    MEDITATI ASUPRA ALTOR TRASEISTI TRADATORI[ENUTA],ASA O SA DIPARA SI PNL CA SI PNTCD-UL.AVETI CIOCLI BUNI LA CONDUCERE,IAR NOI SUNTEM IGNORATI.SAVA IERTE CINE O PUTEA.EU PARASESC ACEASTA FORMATIUNE

    Apreciază

%d blogeri au apreciat: