Comunicat de presă Crin Antonescu: Acuzațiile senatorului Liviu Pop, o mizerie fără precedent!

crin antonescuAcuzațiile lansate astăzi la adresa mea de senatorul PSD Liviu Pop sunt o minciună sfruntată. Senatorul Liviu Pop vine cu o serie de calomnii potrivit cărora eu aș avea vreo legătură cu Dosarul Uioreanu, că Traian Băsescu m-a șantajat să mă retrag de la prezidențiale și îmi pune întrebări public fără să prezinte niciun fel de dovadă.

În mod categoric nu există nicio legătură directă sau indirectă între mine ca președinte al partidului și aceste lucruri legate de activitatea domnului Horea Uioreanu. Nu am avut nicio discuție pe ascuns cu Traian Băsescu pe acest  subiect și nu am fost șantajat de Băsescu sau de altcineva pe acest subiect sau altul în vederea retragerii candidaturii mele la alegerile prezidențiale.

Eu m-am retras din cursa pentru alegerile prezidentiale pentru că așa am dorit eu și am făcut acest lucru așa cum am dorit eu. Este decizia mea și am explicat-o!

Din respect față de opinia publică, dezmint acuzațiile fără acoperire ale senatorului PSD și reiterez faptul că nu sunt un om șantajabil. În loc să ceară informații în sprijinul unui scenariu fabricat și complet fals, domnul Liviu Pop este cel care ar trebui să aducă dovezi care să-i susțină afirmațiile.

Îl somez pe domnul Pop să dea niște explicații cum de și-a permis o asemenea mizerie și cine i-a  sugerat să o facă. Ceea ce face domnul Pop nu este să pună o întrebare, ci este o diversiune de cea mai joasă speță!

16 iunie 2014

Crin Antonescu, Senator PNL

Etichete:, , , , , ,

5 comentarii pe “Comunicat de presă Crin Antonescu: Acuzațiile senatorului Liviu Pop, o mizerie fără precedent!”

 1. adrian 16 iunie 2014 la 9:45 PM #

  Cu adevarat marsavie. Sa spui „eu nu am afirmat, am intrebat” ca si cum intrebarea nu are o motivare in sine, anume aceea ca induce ideea ca ar putea exista posibilitatea unui raspuns pozitiv … josnic.

  Apreciază

  • Radu Zlati 16 iunie 2014 la 10:14 PM #

   Tipic pentru o anume mentalitate. Și posibil firesc pentru un anumit om.

   Apreciază

 2. taranist,ales. 17 iunie 2014 la 5:36 AM #

  Mare pacat,nepot de national-taranist,a devenit un fanatic sustinator al plagiatului Ponta si al PSD.Nu reuseste sa faca Valea Izei si Valea Viseului rosu si pierde teren in fata membrilor si simpatizantilor de centru dreapta si atunci incepe sa minta ca si mentorul sau Victor Ponta.Alianta USL a fost o alianta struto-camila si acest lucru se vede,ca monarhist nu votez candidati la presedentie,dar cu candidatul Iohanis lucrurile se vor schimba in privinta votului meu si al prietenilor mei.

  Apreciază

 3. Ivi 17 iunie 2014 la 8:48 AM #

  …in sfarsit vad o reactie de la Crin
  Cred ca PNL-ul inca are mare nevoie de Crin – cel putin din pozitia de a da replica adversarilor politici !
  Nimeni din PNL nu o poate face (a da replica) cu eficacitatea cu care o face Crin…
  E in pozitia in care dand replica, impune standard de comportament politic si/sau de moralitate in politica !

  Apreciază

 4. hmm 17 iunie 2014 la 12:48 PM #

  le zice bine cristoiu: http://www.cristoiublog.ro/gindul-de-la-ora-12-26/

  Apreciază

%d blogeri au apreciat: