Politicienii spun lucruri trăznite: PMP și predarea de ștafetă

INTALNIRE - BASESCU - REPREZENTANTI SINDICATE - GUVERNIeri PMP, partid ieșit din coapsa lui Zeus precum zeița din antichitate și (tot precum ea) feminin din creștet până la unghiile vopsite, a făcut o vizită până la Înalta Poartă a Cotrocenilor. Iar acolo, pupând poala sultanului, cei din PMP au primit binecuvântarea pentru a purcede la alegerile din noiembrie sub mândra flamură a Elenei (știți care Elenă, blonda de la Cotroceni).

Acum, că toate acestea se întâmplară, nu este de-a mirarea. Lucruri de fapt așteptate încă de la apariția PMP. Ceea ce a făcut hazul lumii, a fost mesajul motivațional pe care membrii PMP erau îndemnați să îl promoveze pe rețelele de socializare:

A fost o întâlnire la nivel înalt, între doi președinți ai României, între actualul Președinte al României și viitorul Președinte al României. A fost aproape un moment istoric: am văzut mai natural ca niciodată o predare de ștafetă.

Desigur, este ceva-ceva adevărat în acest mesaj de auto-încurajare. Acel ”aproape”. Elena Udrea este aproape un candidat, și aproape va intra în turul II al alegerilor.

Calitatea sa esențială (parte a unui posibil pact Băsescu-Ponta) este faptul că, prin intrarea ei în competiție, propaganda lui Ponta are în sfârșit o temă. Electoratul lui Ponta va ieși la vot (și poate mai mult decât electoratul strict pesedist) pentru a vota împotriva uneltei băsesciene, simbolului regimului băsist cel mai urât de către români, și anume Elena Udrea.

Ca să nu vorbim și de alte scenarii, care toate o au în centru pe ”cel mai reușit produs” al politicii lui Băsescu de promovare a femeilor în politică. Despre care scenarii vom mai apuca să vorbim, căci PMP va avea o viață lungă… căci, nu-i așa, ridicolul nu ucide.

Etichete:, ,

3 comentarii pe “Politicienii spun lucruri trăznite: PMP și predarea de ștafetă”

 1. Liliana Necula 21 august 2014 la 7:50 PM #

  Azi, pe hotnews, Dan Tapalaga a publicat, putin cam tardiv, un comentariu nimicitor al finalului rusinos de mandat, cu multe informatii din intestinele putrede ale sistemului.

  Apreciază

 2. Anca Dragomirescu 22 august 2014 la 5:20 PM #

  Da intr- adevar . A aparut doamna Udrea ca sa culega pentru Iohannis voturi dintr- un bazin electoral la care el nu are acces. Ramane de vazut cine ii va aduce lui Iohannis in turul doi voturi de la liberalii veritabili.
  Si vreau sa mai vad cum va negocia cu ea dl Orban pe care candva dna Udrea il numea dl. Organ.

  Apreciază

  • Radu Zlati 22 august 2014 la 9:48 PM #

   Dacă va dori, va negocia. Și dacă nu va dori, va negocia Petrache… sau Flutur 🙂

   Apreciază

%d blogeri au apreciat: