ACL: România nu își poate permite ca triada Ponta-Sârbu-Hrebenciuc să cucerească Palatul Cotroceni

aclCercetările DNA Brașov, referitoare la dosarul retrocedării ilegale a 90.000 de hectare de pădure în care sunt implicați politicieni importanți din PSD ne demonstrează inca o dată că Victor Ponta este exponentul unei grupări corupte și periculoase.

Acest tip de afaceri necurate la care se adaugă recentul dosar Microsoft sunt cele care condamnă România la sărăcie. Din păcate, la fel ca în dosarul Microsoft, suntem convinși că PSD va încerca să-i protejeze de justiție pe cei implicați în acest uriaș scandal al retrocedărilor.

Oamenii din jurul lui Victor Ponta au demonstrat în nenumărate rânduri că sunt in stare să se folosească de toate pârghiile de putere pentru a împiedica justiția sa își facă datoria.

„Mândrii români” Victor Ponta, Ilie Sârbu, Viorel Hrebenciuc, Radu Mazăre sau Sebastian Ghiță vor să instaureze un sistem de jefuire a țării. Dupa ce au acaparat Guvernul, Parlamentul și o serie de instituții ale statului, mafia PSD mai are nevoie de o singură redută de cucerit: Palatul Cotroceni.

Este extrem de important ca țara noastră să devină un stat în care domnește legea, nu bunul plac al unei clientele de partid. Este vital pentru România ca un partid atât de corupt precum PSD să nu acapareze întreaga putere în stat.

Partidul Social Democrat ne propune ca președinte al României un personaj cu un trecut nebulos și care este înconjurat și manevrat de personaje dubioase, implicate în numeroase scandaluri de corupție.

În aceste condiții, susținerea lui Klaus Johannis devine o luptă pentru democrație și stat de drept. Klaus Johannis și Alianța Creștin-Liberală sunt singurele forțe capabile să se opună acaparării întregii puteri de către triada Ponta-Sârbu-Hrebenciuc.

Departamentul de comunicare al ACL

Etichete:, , , , , , , , ,

2 comentarii pe “ACL: România nu își poate permite ca triada Ponta-Sârbu-Hrebenciuc să cucerească Palatul Cotroceni”

 1. katy 16 octombrie 2014 la 12:17 AM #

  Dar triada iohannis-base-udrea , DA ???

  Apreciază

  • Radu Zlati 16 octombrie 2014 la 9:37 AM #

   nu cred că se poate pune păroblema unei astfel de triade – nu este cazul să cădeți pradă propagandei pontiste, sau să vă faceți unealta ei.

   Apreciază

%d blogeri au apreciat: