Comunicat de presă ACL: Campania PSD de dezinformare continuă în Sectorul 6

aclDisperarea că Victor Ponta este pe cale să piardă alegerile prezidențiale îi determină pe cei de la PSD și partidele satelit să recurgă la noi metode josnice de a induce în eroare cetățenii. După folosirea imaginii Părintelui Arsenie Boca ca agent electoral, propaganda lui Victor Ponta a născocit un pliant mincinos din care reiese că prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis, împreună cu primarul Sectorului 6, Rareș Mănescu, vor inaugura Parcul Drumul Taberei, sâmbătă, 1 noiembrie. Ca minciuna să fie și mai grosolană, pe pliant se menționează că participanții vor primi diferite obiecte cadou.

În mod evident, niciuna dintre aceste informații nu este adevărată. Klaus Iohannis și Rareș Mănescu nu vor participa mâine la o acțiune de acest gen.

Din informațiile noastre, inițiativa acestei acțiuni îi aparține liderului PC sector 4, Ștefan Florescu, iar modalitatea în care s-au distribuit aceste materiale de propagandă este inadmisibilă. Minori, elevi de 16 și 17 ani ai Colegiul Tehnic De Poștă și Telecomunicații „Gh. Airinei” din București au fost trimiși de către profesorul lor, Constantin Oprea, membru PC sector 6 și un apropiat al lui Ștefan Florescu, să împânzească sectorul cu aceste pliante.

Alianța Creștin Liberală a sesizat organele abilitate, în prezent efectuându-se cercetări pentru stabilirea măsurilor care se impun.

Alianța Creștin-Liberală condamnă politica ordinară prin care PSD vrea să prejudicieze imaginea candidatului nostru, păcălindu-i pe oameni. Lucrurile nu pot rămâne nepedepsite, nu putem permite PSD să-și bată joc de electorat, falsificând inclusiv semnătura unui oficial. Pliantele fac uz, în mod abuziv și ilegal, de ștampila instituției și de semnătura primarului pentru a crea o aparență de veridicitate.

Facem un apel la cetățenii Sectorului 6 să nu cadă pradă capcanei întinse de PSD. Suntem convinși că electoratul îl va sancționa drastic pe Victor Pont, prin vot, pentru toate aceste încercări josnice de dezinformare.

Departamentul de Comunicare ACL

Etichete:, , , , , ,

Un comentariu pe “Comunicat de presă ACL: Campania PSD de dezinformare continuă în Sectorul 6”

  1. adrian 1 noiembrie 2014 la 9:09 AM #

    🙂 nici n-aveam cum sa cad intr-o astfel de plasa pentru ca stiu ca Rares Manescu nu exista! Ca primar vreau sa spun. Acesta este un punct personal de vedere, ca locuitor al sectorului 6 si care, folosind propriile abilitati senzoriale – vaz, auz, miros – capata convingerea ca sectorul 6 este bantuit de primarul invizibil. 🙂

    In ce priveste lupta politica in sectorul 6 as descrie situatia astfel: „senatorul meu” este pesedistul Mutu care, in fapt a fost parlamentar PDL inainte ca lupta USL sa se dezlantuie impotriva acestui partid odios promovandu-l in parlament pe fostul pedelist. Care daca statea cuminte in banca lui s-ar fi regasit acum in ACL, alaturi de Rares Manescu si de baronul local cel rau Poteras, de care acelasi domn Manescu ma scapase nu demult. Deci orice cale ai deschide tot acolo ajungi ceea ce arata ca Romania lucrului bine facut exista deja.

    Apreciază

%d blogeri au apreciat: