La mulți ani, România!

drapelul-national-2Ziua de 1 Decembrie ne aduce aminte, ca în fiecare an, de faptul că suntem, dincolo de toate accidentele vieții noastre individuale, că suntem, mai presus de orice, români.

Ne aduce aminte de lupta și de sacrificiile înaintașilor noștri, de datoria față de neam și țara pe care o are generația noastră, de zestrea pe care o vom lăsa urmașilor noștri.

Ca reprezentant al partidului care a condus destinele României în grelele clipe ale Marelui Război, al partidului care și-a asumat prima Constituție a României Unite, sunt pe deplin conștient de greutatea care apasă pe umerii liberalilor care trebuie să se arate demni de un trecut glorios, dar și să ducă mai departe crezul național-liberal în condițiile unei românii în plin proces de transformare.

În luminoasa zi de Decembrie, urez tuturor românilor – indiferent de naționalitate, apartenență religioasă sau politică, statut economic sau social, multă sănătate, putere de muncă și încredere în destinul național. La mulți ani România, la mulți ani români!

Etichete:, ,

Trackback-uri/Pingback-uri

  1. Blogareala cu Vrajeala » 2014 într-un cuvânt și o poză - 8 decembrie 2014

    […] Gorghiu, Stefan Manea, Marius Matache, Traian, Florin Craciun, Varujan Vosganian, Cristina Pocora, Radu Zlati + toți cei care mai […]

    Apreciază

%d blogeri au apreciat: