Scrisoare deschisă adresată Prefectului Municipiului București, Paul Nicolae Petrovan, Președintelui BEM București, Oana Alina Scutelnicu și premierului României, Dacian Julien Cioloș

ZlatiDomnule Prefect, în calitate de garant al aplicării legii în ceea ce privește actele emanate de către CGMB, vă atrag cu respect atenția că în cadrul Consiliul Municipal București activează domnul Mihăiță Vîrză, ales pe listele PMP. În această calitate domnul Mihăiță Vîrză a votat și la ședințele CGMB desfășurate ulterior depunerii listelor de candidați pentru București la alegerile parlamentare 2016. Ori domnul respectiv se găsește, pe aceste liste, pe o altă listă decât cea a PMP, și anume pe lista de candidați ai PSD – drept care domnia sa era, în mod obligatoriu, membru PSD la data de data depunerii listei. Vă rog să constatați această dualitate, și să anulați toate hotărârile CGMB care au fost luate cu participarea și votul consilierului Mihăiță Vîrză, ulterior datei de 27 octombrie 2016.

Doamnă Președinte al BEM București, în calitate de garant al legalității desfășurării alegerilor parlamentare 2016 pe raza Municipiului București, vă rog să luați act de situația candidatului Mihăiță Vîrză. Acest domn în data de 27 octombrie 2016, prin prezența sa pe listele PSD București, era membru PSD. Însă ulterior acestei date domnul Mihăiță Vîrză a votat în cadrul ședințelor CGMB în calitate de consilier PMP. Luând în considerație această situație de fapt, vă rog cu respect să analizați aspectele legale ale poziției domnului Mihăiță Vîrză pe listele de candidați ale PSD, și, dacă veți considera legal, să invalidați această candidatură, cu urmările de rigoare.

Domnule Prim-ministru Dacian Cioloș, sunteți garantul aplicării legii atât în ceea ce privește activitatea autorităților locale, cât și în ceea ce privește corectitudinea desfășurării alegerilor parlamentare. În această dublă calitate, vă rog să aveți în vedere, pe căile legale care vă stau la dispoziție, ca dublul statut al domnului Mihăiță Vîrză, consilier PMP dar și candidat parlamentar PSD, să fie rezolvată în cel mai scurt timp, cu respectarea legii și în scopul apărării interesului public general, deoarece acest dublu statut, până în prezent, a jucat doar în interesul îngust al PSD București și al doamnei Primar General Gabriela Firea.

Tuturor celor amintiți mai sus, respectuoasele mele dorințe de mai bine.

 

Deputat PNL Radu Zlati, deputat PNL

Sălicea, Cluj, 4.11.2016

Etichete:, , , , , , , ,

2 comentarii pe “Scrisoare deschisă adresată Prefectului Municipiului București, Paul Nicolae Petrovan, Președintelui BEM București, Oana Alina Scutelnicu și premierului României, Dacian Julien Cioloș”

  1. UN GRUP DE LICHIDATORI CONSTIENTI 9 ianuarie 2017 la 8:15 PM #

    DA, SI NOI IN CALITATE DE LICHIDATORI AM FORMULAT O PLANGERE LA DNA INTRUCAT A PROFERAT AMENINTARI, A CREAT MOTIVE DE INLOCUIRE INCHIPUITE, A DENATURAT CELE INTAMPLATE IN CADRU PROCESUAL MINTIND EFECTIV PRIN CONSIDERENTELE SENTINTELOR PRONUNTATE INTR-UN DOSAR PE CARE , DIN NEFERICIRE, L- A INSTRUMENTAT IN STILUL SAU PROFUND CORUPT SI FALS ACEASTA IMPOSTOARE. PROBABIL CA SE BAZEAZA PE ANUMITE RELATII INSA AM INCLUS SI ACESTE ASPECTE IN PLANGEREA NOASTRA. SCUTELNICU OANA ESTE NOUL MOLDOVAN MIRCEA! DIFERENTA ESTE CA EA FACE DIN ORGOLIU MAI URAT SI MAI PE FATA DECAT MOLDOVA. TOT CE DEPUNETI SA AIBA VIZA PE EXEMPLARUL VOSTRU. NOI ASA AM FACUT SI BINE A FOST PENTRU CA AM REUSIT SA PORNIM O ANCHETA IN CARE SPERAM. COPII LEGALIZATE DUPA ACTE AM TRIMIS SI LA COMISIA EUROPEANA INVOCAND ABUZUL MAGISTRATILOR DIN ROMANIA. ASEMENEA EXEMPLARE NU AU CE CAUTA LA BUCURESTI SAU IN TARA NOASTRA! STITI CA HOTUL STRIGA HOT..PE ACEST PRINCIPIU O PUTETI PRINDE IN CAPCANA INTINSA CHIAR DE A. VA CADEA USOR DIN ORGOLIU. INCA DE LA INCEPUTUL PROCEDURII VETI OBSERVA CA INCEARCA SA INVENTEZE SI SA CONSTRUIASCA MOTIVE DE INLOCUIRE A LICHIDATORULUI SAU ADMINISTRATORULUI JUDICIAR, INSA NUMAI IN CAUZELE CARE AU BUNURI. DE ACEEA SUNT SI DIFERENTELE DE IMBOGATIRE A SA PESTE NOAPTE, IN DECLARATIILE DE AVERE DEPUSE. NU DIN MOSTENIRI SI NICI DIN PROCESOMANIA DE ARE SUFERA S- A CAPATUIT LA BUCURESTI CI DIN JONGLERII MARCA MOLDOVAN. 15-20 ANI SA TI IEI CUCOANA SCUTELNICU SI CAT MAI REPEDE SA SCAPE JUSTITIA DE VOI!!!!

    Apreciază

  2. 12 creditori 9 ianuarie 2017 la 10:20 PM #

    Un caz tocmai bun de solutionat o data si o data: fantoma lui Mircea Moldovan la sectia de insolvente de la Tribunalul Bucuresti s a intrupat pe timp de zi in cucoana judecator facuta de taticu asa: Oana Scutelnicu. Aceasta este acel gen de judecator care habar nu are insa se apara ca o salbatica in fata tuturor, impunandu-se prin lauda cu relatiile, rubedeniile si colegii din parchete si SRI. De mai multe ori a trecut peste insemnarile din caietul grefierului si l-a obligat pe acesta /aceasta cand se inlocuia, sa redacteze hotararea impunandu-i cu totul si cu totul alte stari de fapt si de drept fata de cele ce s-au desfasurat in instanta. La o simpla presiune legala grefierul ei ar da niste informatii care ar permite arestarea IMEDIATA A LUI SCUTELNICU OANA. Insa proptelele care se cunosc din DNA ii asigura spatele si, mai mult, un domn procuror si o doamna procuror au incasat in mai multe randuri niste sume puse cu grija in plicuri de martisor si chiar intr-un ou mare de ciocolata de Paste. Periodic aceasta obtine bani de la lichidatorii preferati pe care ii aduce fortat in dosarele care au bunuri imobile. Fortat inseamna ca aplica tactici de mare presiune, materializate prin plangeri la UNPIR bazate pe materiale probatorii provocate sau construite chiar de aceasta cucoana procesomana. Da, este procesomana si ameninta fatis pe oricine, oriunde s-ar afla, ca va avea castig de cauza, ca stie ea cum si cand…mai multe plangeri impotriva sa ar trebui sa se inregistreze, fie plangeri la presedintele tribunalului (nu conteaza ca e mana in mana important este sa aveti dovada inregistrarii plangerii deocamdata) fie la CSM, fie la DNA, fie la Uniunea Europeana ( incluzand CE sau CJUE). Facem apel la ceilalti lichidatori si parti si organe abilitate, sa nu manifeste teama si sa isi exprime plangerile.

    Apreciază

%d blogeri au apreciat: