Președintele PNL, Raluca Turcan: Astăzi avem dovada viziunii feudale pe care o are Liviu Dragnea cu privire la actul de guvernare

turcan-ralucaPartidul Naţional Liberal consideră că România a depăşit etapa istorică a guvernării prin interpuşi şi că propunerea făcută de dl. Dragnea arată incapacitatea cronică a PSD de a oferi o guvernare de tip european.

Credem că o astfel de formulă, de guvern personal, netransparent, arată obsesia controlului la dl. Liviu Dragnea şi reprezintă o întoarcere în trecut, la “guvernarea de cumetrie”, din vremea lui Adrian Năstase.

Dacă din punct de vedere legal, dl. Dragnea nu poate fi prim-ministru, acest lucru nu înseamnă că funcţia trebuie să fie ocupată de un apropiat sau un membru al familiei.

Dacă mai existau persoane care se îndoiau de capacitatea PSD de a trage România înapoi, astăzi primesc dovada supremă a viziunii de tip feudal pe care dl. Liviu Dragnea o are cu privire la actul de guvernare. Conform acestei viziuni, interesul public este abandonat în favoarea interesului personal, urmat imediat de plasarea în funcţii publice a unor interpuşi controlaţi netransparent din sedii de partid. Transpare în cel mai clar mod cu putinţă uriașa fraudă de încredere care a stat la baza rezultatelor electorale ale PSD la alegerile din 11 decembrie.

PNL se află într-un proces de analiză internă şi ne-am asumat erorile din campania electorală. Cu toate acestea, nu credem că printre oamenii care cu bună credinţă au ales PSD pe 11 decembrie se află persoane care au votat ca funcţia de prim-ministru în România să fie ocupată de fina domnului Liviu Dragnea.

Raluca Turcan, Președinte al PNL

Etichete:, , , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: