Sinteza declarațiilor făcute de președintele PNL, Ludovic Orban, în urma moțiunii de cenzură – 21 Iunie

  • ludovic-orban-1Adversaru PNL este PSD. Astăzi am scăpat de o gașcă din PSD, gașca “Ponta- Grindeanu”. Pentru ca lucrurile să revină la normal și pentru ca România să meargă înainte, trebuie să scăpăm și de a doua gașcă din PSD, gașca “Dragnea- Olguța- Firea”. Doar când toți pesediștii vor fi trimiși acasă prin  mijloace constituționale și legale, lucrurile vor reveni la normal în România.
  • PNL a demonstrat încă o data că este un partid de caracter, un partid care respectă voința oamenilor, a celor care au votat PNL. Nici un parlamentar al PNL, în ciuda presiunilor exercitate de cei din Coaliția de guvernare, în ciuda zvonurilor lansate în mod nederept, nu a votat la această moțiune.
  • Adversarul nostru politic este PSD, nu putem bate palma cu ei, nu putem face nici un compromis cu PSD, cu ei ne luptăm pe toate fronturile, orice potențial partener care ne urmează în această batălie, poate să devină partener cu singura condiție să respecte obiectivele strategice ale PNL și un eventual program de guvernare girat de PNL.
  • Despre consultările de la Palatul Cotroceni și propunere de premier. Am hotărât următorul calendar în PNL. Toate deciziile importante ale partidului vor fi luate în urma consultării bazei partidului. Mâine la ora 11.00 am convocat Biroul Executiv pentru o analiză a situației și pentru identificarea posibilelor căi de urmat  pentru PNL. După această ședință, în tot cursul week-end-ului, vom declanșa consultarea bazei partidului în fiecare filială județeană, iar- la finalul acestei consultării- luni vom avea o reuniune a  a Biroului Politic Național, împreună cu grupurile parlamentare, pentru a stabili strategia PNL.

 

Etichete:, , , ,

Un comentariu pe “Sinteza declarațiilor făcute de președintele PNL, Ludovic Orban, în urma moțiunii de cenzură – 21 Iunie”

  1. contribuabilu` 22 iunie 2017 la 11:59 AM #

    Dupa „chitarist’, partidele se …clasifica ca fiind….”GASTI” ? De…”labarali” ce zice ? Ce fel de….gasca e ? Haaaa…???

    Apreciază

%d blogeri au apreciat: