Cu ochii pe noi! (1) Azi, Google și TNL, check!

Deschid un dosar nou pe blog: Cu ochii pe noi!

Sincer, m-am plictisit ca pentru multe dintre stângăciile în politica de PR a partidului, să trimit mesaje președintelui partidului (care, de bine de rău, îmi răspunde la cele mai multe dintre ele, având și capacitatea de a dispune remedierea în timp util a unora dintre disfuncționaalitățile sesizate de către mine). Domnul Orban este președinte de partid, premier, are de rezolvat multe. Nu este de resortul dumnealui să tragă de urechi un responsabil sau altul (printre altele, unii dintre responsabilii aceștia au urcat pe repede înainte în ierarhia de partid și nu numai, tocmai pentru că se presupunea că își îndeplinesc și își vor îndeplini întocmai și la timp atribuțiile în aparatul de comunicare al partidului), responsabilii aceștia au la rândul lor șefi și șefuți care să coordoneze treburile, peste toți și toate fiind secretarul general al partidului. Dar domnia sa este ocupat cu alocațiile copiilor și triumful principiilor de dreapta în politica partidului, deci nu are timp de comunicarea online. Și nici nu îl cunosc direct, așa că!

De azi, multe dintre observațiile mele vor fi publice. Cei interesați, le vor vedea, poate vor propune și măsuri (de pildă: „eliminarea” celui cu gura prea mare. LOL, glumeam, dragi colegi).

Azi, prima monstră de eficiență:

Vreau să văd care este structura de conducere a Tineretului Național Liberal. Dau search pe Google. Primul rezultat întors este despre TNL București, al doilea îmi spune:

Dau click pe link, și primesc, în toată măreția sa, răspunsul:


Din nou, pagini de pe site-ul PNL nu funcționează (funcționarea asta ține de Departamentul de Comunicare – șefii departamentului sunt foarte bine răsplătiți de către partid).

Al zecelea rezultat afișat de către Google este:

Bun, zic eu, în sfârșit. Nu iau în sine greșeala gramaticală flagrantă, dau click și la adresa tnl.ro mi se întoarce rezultatul:

Ah, zic eu, uite că băieții și fetele lucrează, nu se joacă! În pkusm mă apreciază! Totuși, de cîte zile/săptămâni durează această muncă, asumat ca intensă? Sunt sigur că nu voi afla niciodată.

Introduc în același Google, ca termeni de căutare, „conducerea TNL Romania”. Ghici ce? primele două pagini afișate nu fac trimitere la nici o locație unde pot afla cine conduce Tineretul Național Liberal, portavionul comunicării publice al partidului „cel mai vechi și cel mai tânăr din Europa”.

Ah, nu îmi spuneți că site-urile sunt obsolete, că acum social-media contează. Ghici ce? Nici pe pagina de FB nu se găsesc informații despre structura conducerii organizației de tineret. Dacă vizitez TNL România voi găsi în secțiunea Despre ceva informații, dar nu cele căutate de mine

Iar dacă voi căuta unde mă trimite pagina pentru a găsi informații suplimentare, voi găsi pagina de site cu munca intensă… Mersi, dar nu!

Deocamdată atât despre cum TNL, noua generație de oameni politici, se face cunoscută prin intermediul internetului. Revin!

PS poate motorul de căutare nu este bun. Damn you, Google!

 

Etichete:, , ,

2 comentarii pe “Cu ochii pe noi! (1) Azi, Google și TNL, check!”

 1. Popescu 13 ianuarie 2020 la 9:27 AM #

  „Departamentul de Comunicare – șefii departamentului sunt foarte bine răsplătiți de către partid” Cum au fost angajati, cine sunt si cat primesc acesti angajati? Eu credeam ca aceste activitati se fac pro bono!

  Apreciază

  • Radu Zlati 27 ianuarie 2020 la 8:20 PM #

   unii au devenit șefi ai unor filiale județene; alții au fost propuși de către partid pentru demnități în cadrul statului român sau diverse funcții bine remunerate. Nu este vorba despre salarizare și contract de muncă. Funcția este una, la urma urmei, politică și are beneficii pe această latură.

   Apreciază

%d blogeri au apreciat: