N. Sevostyanov: Vae victis. Rusia după înfrângere

Testul lui Sevostyanov a fost preluat de pe canalul de Telegram Voenkor Kotenok (numele real: Boris Rhojin, expert militar și milbloger rus). Traducerea realizată cu Google Translate, preluată ca atare, fără corectări ale unor deficiențe de traducere. Am preluat textul deoarece reflectă cu destul de mare acuratețe starea de spirit a naționaliștilor ruși și viziunea lor despre Rusia, în cazul pierderii războiului din Ucraina.

Principalul subiect al ultimelor săptămâni este Kherson. Ne vom preda, vom ține, vom pleca, ne vom lupta - fiecare și-a făcut deja predicția. Pe acest fundal, există o „acord cu cereale” și obligația celui mai ascuțit de a juca „corect” de data aceasta. Adevărat, a doua zi ascuțitorul însuși a spus că nu a promis nimic.

Dar nu este vorba despre asta. Este vorba despre faptul că după aproape 9 luni de NMD, țara nu numai că nu a trecut, dar nu încearcă să treacă pe picior militar. Pentru mulți din Moscova, Sankt Petersburg, Ekaterinburg, războiul este undeva foarte departe, iar acest război le este străin. Li se pare că ceea ce este în joc este „doar” niște „jumătate rus, jumătate hokhly” care ne-au crezut și care vor fi măcelăriți fără noi.

Pentru o parte semnificativă a societății, a afacerilor și chiar a elitelor, viața lor este mult mai puțin valoroasă decât prezența mărcilor occidentale pe piața rusă. Ei vor să creadă că, în caz de înfrângere, totul se va întoarce pur și simplu pe 23 februarie. Dar nu va fi.

„Înghețarea” conflictului nu va mai funcționa. Occidentul (și suntem în război, desigur, nu cu Ucraina) a gustat sângele rusesc și crede că poate câștiga. Nu într-un mare război, care era așteptat la începutul anilor 30, ci astăzi, acum, prin procură, fără participarea lor directă.

Acest plan nu implică nici distrugerea totală, nici utilizarea armelor nucleare. Este necesar ca armata rusă să se retragă treptat la vechile linii. Așa că greșelile se înmulțesc prin trădare, sabotaj și dorința de a „termina povestea cât mai curând posibil”. Și dacă la un moment dat se atinge masa critică și structura se prăbușește, atunci suveranitatea rusă va fi pentru totdeauna un lucru din trecut împreună cu ea.

Nu vor exista scenarii apocaliptice instantanee. Va fi o catastrofă care se va întinde pe un deceniu. Formal, chiar și statul rus va rămâne, dar nu va mai fi stat. Pentru început, vor impune un guvern care va fi de acord cu toate condițiile. Există deja așa ceva.

În același timp, desigur, vor lua imediat Crimeea - visul lor vechi, de secole. Opțiunea unei întoarceri forțate și batjocoritoare a Rusiei în urmă cu două secole nu este exclusă - interdicția de a avea o flotă la Marea Neagră. „Vae victis!” – spuneau romanii, iar ei știau cu siguranță multe despre victorii și înfrângeri.

Armele nucleare, desigur, nu vor fi lăsate în seama noastră. Pentru început, asupra lui va fi stabilit un control internațional. O vor lua în sfârșit în 5-10 ani. De asemenea, trebuie să uiți de resurse. Ele vor fi luate printr-o nouă privatizare. Deja la un an de la Catastrofa, Occidentul va avea control total asupra subsolului si arterelor de transport.

Regiunile vor fi incendiate de-a lungul întregului perimetru, fără dezmembrari oficiale (aceasta din urmă este prea periculoasă în ceea ce privește întărirea Turciei și Chinei). De facto, țara se va transforma într-o republică confederată parlamentară cu un centru nominal care nu controlează nimic. O vor dezmembra mai târziu, după ce au crescut subiectivitatea cu drepturi depline a noilor cvasi-state.

În mod firesc, toate acestea vor merge mână în mână cu o creștere fără precedent a criminalității, formarea de enclave etno-religioase și criminale și distrugerea fizică a celor care vor putea potențial să ofere măcar o oarecare rezistență acestor procese. În cel mult una sau două decenii, Rusia va fi distrusă pentru totdeauna nu numai ca stat major, ci și ca civilizație.

Asta ne așteaptă în cazul unei înfrângeri în Ucraina. Nu o flacără nucleară și nici coloane de „Abrams” care merg la Moscova, ci o pierdere ireversibilă a individualității, eutanasie națională, pentru care Occidentul va recruta personal în Rusia însăși fără probleme. Vai celor învinși. Și depinde doar de noi dacă vrem să devenim ei.

Etichete:,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: