UDMR a pus ochii pe ministerul Elenei Udrea

Deputatul UDMR Petru Lakatos a declarat pentru Ziare.com, că UDMR nu își dorește ministerul Muncii dar nu ar zice nu unui mandat la ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului, la cel al Internelor sau la Ministerul Finanțelor.

” Dacă PDL spune ca dorește o remaniere guvernamentală și ne întreabă pe noi ce alegem, mai mult ca sigur că alegem Ministerul de Finanțe sau de Interne. Nu Ministerul Muncii pentru că, vorba aceea, un minister cu probleme cum e Ministerul Sănătății ne ajunge. Să mai primim acum și Ministerul Muncii? Și pe cel al Dezvoltarii l-am accepta.
Avem oameni pregătiți. Nici nu se pune problema, dar acest lucru nu este subiectul unor discuții în Coaliție pentru că în momentul în care am avut o înțelegere de la început dacă PDL nu are o solicitare expresă în acest sens noi nu venim cu asemenea inițiative. Noi venim cu altfel de inițiative. La ultima discuție în Coaliție și la Guvern am arătat că trebuie să luăm măsuri de relansare economică. De atunci au apăraut datele execuției pe trimestrul I care confirmă ceea ce am spus noi”, a declarat deputatul UDMR.

sursa: E-Politic

Etichete:, , , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: