NewsIn – Câmpeanu, despre ipoteza apropierii de Mişcarea Populară: Cu Albă ca Zăpada am terminat din copilărie

Deputata PNL Mariana Câmpeanu a declarat vineri, pentru Newsin, referitor la declaraţia lui Sebastian Lăzăroiu potrivit căruia liberala s-ar putea reorienta către o mişcare populară, că din copilărie a terminat cu Albă ca Zăpada sau Scufiţa Roşie. „Cu Albă ca Zăpada sau Scufiţa Roşie am terminat din copilărie”, a comentat ironic Mariana Câmpeanu declaraţiile lui Sebastian Lăzăroiu potrivit căruia ea s-ar putea reorienta către o mişcare populară.

Cu toate acestea, Câmpeanu, membru al Comisiei de Muncă din Camera Deputaţilor şi membru al BPC al PNL, a precizat că l-a sprijinit pe Sebastian Lăzăroiu la începutul mandatului său crezând că va rezolva problemele de la Ministerul Muncii, dar a susţinut că, „după ce a folosit CET-urile, dosarele, problemele de la minister în scopuri politice”, acesta şi-a pierdut încrederea ei.

Şi liberalul Victor Paul Dobre, preşedintele Comisiei de Muncă din Camera Deputaţilor, a declarat, vineri, pentru Newsin, că este membru PNL de 20 de ani şi că nici nu se pune problema să plece din partid pentru a se alătura Mişcării Populare, aşa cum a sugerat Sebastian Lăzăroiu. „Sunt de 20 de ani în PNL şi nu  plec din partid şi nici nu am fost pe la alte partide”, a comentat Victor Paul Dobre, pentru Newsin, declaraţia lui Sebastian Lăzăroiu potrivit căruia nu exclude ca liberalul să se alăture noii mişcări populare.

Deputatul PNL, care este şi vicepreşedinte al partidului, a mai precizat că nici măcar nu s-a opus prin vot atunci când s-a pus problema alianţei cu PSD. „Nu am votat împotriva alianţei PNL cu PSD”, a precizat Dobre întrebat dacă totuşi este nemulţumit de formarea USL.

Ministrul Muncii Sebastian Lăzăroiu susţine că, în discuţiile avute cu parlamentarii din comisiile de resort, a remarcat că unii membrii PNL îi împărtăşesc viziunea, spre deosebire de social-democraţi, care sunt “populişti”, adăugând că nu e exclusă o alăturare a liberalilor noii mişcări de dreapta.

Etichete:, , , , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: