Liga Aleşilor Locali ai PNL (LAL-PNL) sprijină pregătirea candidaţilor pentru alegerile locale din 10 iunie 2012

Liga Aleşilor Locali ai PNL sprijină pregătirea candidaților Uniunii Social Liberale la alegerile locale din 10 iunie 2012. În acest sens, LAL PNL a organizat, în perioada 23-25 martie a.c., un seminar de pregătire a candidaţilor, la care au participat peste 100 de reprezentanţi din filialele partidului. Evenimentul s-a desfășurat  cu susţinerea Fundaţiei Friedrich Naumann, a Departamentului de Analiză Politică și Comunicare al PNL, a Departamentului Electoral Central al PNL, a unor lectori din PNL şi a unor primari cu rezultate deosebite în alegeri.

În primele două zile ale seminarului au fost abordate teme precum cadrul legal pentru desfăşurarea alegerilor, comunicarea în campania electorală – cu o abordare specială pentru comunicarea online, strategiile de dezvoltare durabilă şi accesarea Fondurilor Europene, precum și chestiuni organizatorice. În ultima zi a seminarului LAL, tema principală a dezbaterilor a constituit-o acțiunea efectivă a reprezentanților PNL în ziua votului.

Printre cei care au susținut prezentări pe aceste teme s-au numărat liberalii Mihai Voicu – vicepreşedinte PNL, deputatul Alina Gorghiu, Dan Mihalache – secretar general adjunct, șeful Departamentului de Comunicare al PNL, Iulia Huiu, director în cadrul Departamentului de Analiză Politică, Florin Alexe, președintele TNL, Gheorghe Rădulescu, directorul Departamentului Electoral Central al PNL, Nicolae Rotileanu şi Dragoş Dincă.

27 martie 2012                                                       Ionel Chiriţă, secretar general LAL-PNL

Etichete:, , , , , , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: