Agerpres – USL îşi propune să câştige funcţia de primar la Cluj-Napoca şi majoritatea în CL

USL Cluj şi-a definitivat lista de candidaţi pentru Consiliul Local (CL) Cluj-Napoca, for în care Uniunea şi-a propus să obţină cel puţin 15 locuri de consilieri dintre cele 27 disponibile.

Preşedintele PNL Cluj, senatorul Marius Nicoară, care este şi candidat pentru funcţia de primar la Cluj-Napoca, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că pe locurile eligibile pentru CL Cluj-Napoca va fi şi un membru al PC. El a adăugat că PNL şi PSD vor avea acelaşi număr de candidaţi, dar că primul pe listă va fi din partea PNL, al doilea din partea PSD, lista continuând, alternativ, cu câte unul de la fiecare dintre cele două formaţiuni.

Preşedintele PSD Cluj-Napoca, Mircea Jorj, a declarat că obiectivele USL la Cluj Napoca sunt câştigarea funcţiei de primar pentru Marius Nicoară şi obţinerea majorităţii în CL, for care în prezent este dominat de PDL. Cei doi lideri ai USL au mai spus că ordinea persoanelor pe lista de candidaţi va fi stabilită în circa o lună. De asemenea, cei doi au admis că dintre candidaţii la CL vor exista persoane care ulterior vor candida pentru parlament sau vor ocupa funcţii în deconcentrate.

Etichete:, , , , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: