Buletin electoral privind activitatea candidatilor liberali la alegerile locale

Brașov

Liberalul Aristotel Căncescu, candidatul USL la Președinția Consiliului Județean Brașov, va participa vineri, 11 mai a.c., începând cu ora 16.00, în localitatea Victoria, la o dezbatere inițiată de filiala locală a Organizației Femeilor Liberale. Temele principale ale dezbaterii vizează sănătatea, cu referire la programul PNL are grijă de sănătatea ta – prevenția cancerului de col uterin și legislație/justiție, cu accentul pe infracțiuni electorale. Invitatele speciale ale evenimentului vor fi Lucia Varga, președintele OFL, și deputatul liberal Alina Gorghiu, reprezentantul PNL în Biroul Electoral Central.

Galați

Joi, 10 mai a.c., a avut loc lansarea candidatului USL la Primăria Municipiului Tecuci, Daniel Gerhardt Ţuchel. Candidatul liberal este absolvent al Institutului Militar „Ioan Vodă” din Sibiu și în prezent este primar al comunei Ţepu, din Județul Galați. La evenimentul prilejuit de lansarea candidaturii acestuia au participat circa 900 de persoane.

Tot joi, au avut loc lansările de candidați USL pentru funcția de primar în comunele gălățene Barcea și Drăgănești. Candidatul comunei Barcea este liberalul Constantin Zamfir, actualul viceprimar al comunei, iar liberalul Liviu Condrache, de profesie tehnician silvic, este candidatul USL pentru Primăria Drăgănești.

La cele trei evenimente au participat liderul grupului parlamentar al PNL din Camera Deputaților, Călin Popescu-Tăriceanu, doctorul Nicolae Dobrovici Bacalbașa, candidatul USL la președinția Consiliului Județean Galați, ministrul Administrației, Victor Paul Dobre, precum și  vicepresedintele CJ Galați, Tania Bogdan.

Sibiu

Joi, 10 mai a.c., a avut loc lansarea candidatului Uniunii Social Liberale la Primăria orașului Mediaș, Eugen Moraru. „Vântul schimbării se simte deja. Schimbarea a început la Bucureşti, prin instalarea Guvernului Ponta, schimbarea va ajunge şi la Mediaş. Începem o altă epocă, în care nu se va mai fura din pensiile şi salariile oamenilor, în care cuvântul de ordine va fi respectul pentru munca celor care acum sunt la pensie, pentru munca profesorilor, a medicilor, a judecătorilor, a tinerilor. A început epoca corectitudinii şi a dreptăţii”, a spus Eugen Moraru în discursul susținut în cadrul evenimentului.

***

 Miercuri, 9 mai a.c., la sala Transilvania din Sibiu, a avut loc lansarea oficiala a candidaților USL la primăriile din județ și la Consiliul Județean Sibiu. Printre participanți s-au aflat deputatul PSD  Ioan Cindrea – candidat la Președinția CJ Sibiu, deputatul Mircea Cazan, preşedintele PNL Sibiu, Viorel Ioniţă, preşedintele PC Sibiu, candidatul USL la Primăria Sibiu – Dragoş Floarea, vicepreședintele PNL Varujan Vosganian, vicepreşedintele PSD Dan Şova. Evenimentul a continuat cu un marș, pe traseul sala Transilvania – Piața Mare.

Cluj

Candidatul USL la funcţia de primar al municipiului Cluj-Napoca, liberalul Marius Nicoară, a organizat miercuri, 9 mai a.c., o dezbatere cu pensionarii clujeni. La eveniment au participat aproximativ 200 de pensionari. Candidatul USL a luat act de propunerile pensionarilor şi le-a prezentat planurile pe care le are ca  viitor primar al Clujului: „Înfiinţarea acestei Gărzi a Pensionarilor mi-a fost cerută de mai multe ori, în întâlnirile din cartiere. Pensionari care au o ţinută morală şi au şi puterea de a face acest lucru vor primi o legitimaţie, poate şi o uniformă, pentru a atrage atenţia celor care fac murdărie, celor care încalcă liniştea şi vor avea o legătură directă cu Poliţia Primăriei. Vor fi legitimaţi ca oameni ai ordinii, totul pe bază de voluntariat, evident”, a explicat Nicoară.

Tot miercuri, Marius Nicoară a participat la o întâlnire cu preşedinţii şi administratorii de bloc din cartierul Gheorgheni. La întâlnire au participat aproximativ 150 de persoane.

Departamentul de Analiză Politică și Comunicare al PNL

Etichete:, , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: