Buletin electoral privind activitatea candidaţilor liberali la alegerile locale 14 mai 2012

Timiş

Vineri, 11 mai a.c., a avut loc lansarea candidaturii lui Teodor Matiş, candidatul PNL la Primăria comunei Sânmihaiu Român. Evenimentul s-a desfășurat în prezenţa candidaţilor la Consiliul Judeţean Timiş – Flavius Nicoară, Liviu Borha, Marian Constantin Vasile, şi la Consiliul Local Timişoara – Ciprian Bogdan şi Petru Ehegartner.

Sălaj

Ioan Blaj, candidatul PNL la primăria comunei Treznea, a participat duminică, 13 mai a.c.,, la sfințirea iconostasului bisericii din Treznea. Noul iconostas a fost donat de Călin Bagarean, membru în BPJ al PNL Salaj, iar dupa serviciul religios (la care a participat și episcopul Sălajului), organizația locală a PNL a invitat credincioșii la o agapa, la care au participat aproximativ 500 de persoane.

Constanţa

Candidatul PNL la Primăria orașului Hârșova, Ionel Chiriță, a dat startul campaniei electorale pentru alegerile locale din 10 iunie. Alături de președintele PNL Constanța, deputatul Gheorghe Dragomir, de vicepreședintele PNL Constanța, deputatul Mihai Lupu, și de deputatul Ludovic Orban, echipa liberală din Hârșova a organizat vineri, 11 mai a.c., în prima zi a campaniei electorale, un marș prin localitate. La miting au participat peste 150 de persoane, membri ai PNL Hârșova, simpatizanți și tineri liberali. „Cetățenii din Hârșova au primit cu bucurie oficializarea candidaturii mele la funcția de primar și au putut vedea încă o dată că atât eu, cât și echipa liberală, suntem aproape de ei și de problemele lor. Ușa noastră este deschisă tuturor celor care își doresc să se implice în căutarea soluțiilor pentru problemele locale”, a declarat candidatul PNL la Primăria Hârșova, Ionel Chiriță.

***

Casa de Cultură din Agigea a găzduit sâmbătă, 12 mai a.c., lansarea candidatului Partidului Național Liberal la Primăria Agigea, Mihai Andrei. Candidatul liberal la Primăria Agigea, Mihai Andrei, și-a prezentat în fața a numeroși simpatizanți programul și echipa de consilieri cu care intră în bătălia electorală pentru funcția de primar al localității. La evenimentul prilejuit de lansarea candidatului PNL la Primăria Agigea au fost prezenți președintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Gheorghe Dragomir, senatorul Puiu Hașotti, vicepreședinții PNL Constanța Ovidiu Cupșa, Gheorghe Albu și Sorin Ciutureanu, precum și Dumitru Bedivan și Dănuț Antonoaea Zepa, ambii membri ai BPT al PNL Constanța.

***

Candidatul Partidului Național Liberal la Primăria Năvodari, Iurin Pancencu, a demonstrat sâmbătă, 12 mai a.c., cu prilejul Zilei de curățenie națională, că poate face în câteva ore ceea ce actuala administrație a orașului nu a reușit în ultimii ani. Însoțit de o echipă numeroasă de simpatizanți și membri de partid, candidatul PNL la Primăria Năvodari, Iurin Pancencu, a curățat de gunoaie zonele adiacente străzilor Rândunelelor, Pescărușului și Sănătății din localitate. Înarmată cu saci de gunoi menajer, echipa galbenă din Năvodari a Partidului Național Liberal a onorat cu succes sloganul mișcării internaționale „Let’s do it Romania”, cu prilejul Zilei de curățenie națională.

***

Iurin Pancencu, candidatul Partidului Național Liberal la Primăria Năvodari, a petrecut ziua de duminică, 13 mai a.c., în compania a zeci de susținători, într-un cadru liniștit, cu o încărcătură spirituală aparte. Liberalul a mers, împreună cu susținătorii săi, în pelerinaj la Mănăstirea Crucea, din localitatea constănțeană cu același nume.Iurin Pancencu a dorit astfel să onoreze cum se cuvine sfânta slujbă din ziua de duminică la cunoscutul lăcaș de cult ce poartă hramul Izvorul Tămăduirii, Sfânta Teodora de la Sihla.  Astăzi avem credința că acest pelerinaj le va oferi năvodărenilor câteva momente de liniște sufletească, să uite de grijile pe care le duc zi de zi, să fie mai buni cu ei și cu apropiații lor. Dumnezeu să ne binecuvânteze pe toți!”, a declarat Iurin Pancencu.

***

Piațeta din fața Centrului Cultural Ovidiu a găzduit duminică, 13 mai 2012, lansarea candidatului Partidului Național Liberal la Primăria Ovidiu, Ciprian Hanganu, și a echipei de consilieri liberali. În fața a peste 1.500 de susținători, Ciprian Hanganu a declarat că este candidatul Partidului Național Liberal „într-un oraș cu tradiție liberală, unde primele transformari în bine sunt legate de numele unui primar liberal: Ion Podaru”. La eveniment au fost prezenți deputatul liberal Ludovic Orban, președintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Gheorghe Dragomir, senatorul Puiu Hașotti, vicepreședinții PNL Constanța, deputatul Mihai Lupu, consilierul județean Sorin Ciutureanu, consilierii municipali Victor Manea și Constantin Matei, Baiazid Memiș, Gheorghe Albu și Ovidiu Cupșa, consilierii județeni Doina Carp, Sorin Ciutureanu și Eugen Silaghi, președintele OFL municipiul Constanța, Ana Marcu, și candidații liberali la Consiliul Județean Constanța, Dumitru Bedivan, Sorin Mocianu și Virgil Lixandru. Candidatul PNL la Primăria Ovidiu a afirmat: „Pricepere, devotament și bunăcredință. Asta așteaptă oamenii de la noul primar. Atunci când oamenii, nemulțumiți de felul în care au fost conduși de actualul primar, își doresc, cum este și firesc, ca  viața lor să fie măcar un pic mai bună, singurul răspuns politic, democratic și moral este votul. Sunt gata să fac lucruri normale, nu minuni! Promit doar ceea ce sunt convins că stă în puterile mele să fac”.             Evenimentul a fost precedat de un marș la care au participat peste 400 de persoane și a avut loc pe traseul Str. Căminului – Str. Pescarilor – Str. Poiana – Str. Fulgerului – Str. Poporului – Str. Arțarului – Centrul Cultural. Lansarea candidatului liberal la Primăria Ovidiu s-a încheiat cu un spectacol de muzică ușoară și populară.

Bacău

Vineri, 11 mai a.c., la ora 11.30, a avut loc la Casa de Cultură din Onești, în prezența ministrului Muncii, Mariana Câmpeanu, o dezbatere referitoare la problemele cu care se confruntă oneștenii zi de zi. În cadrul dezbaterilor au luat cuvântul Oprea Dănuţ, candidatul PNL la Primăria Onești, deputatul liberal Palăr Ionel, dar și primarul municipiului Bacău, Romeo Stavarache. Secretariatul organizaţiei PNL Oneşti a colectat problemele oneştenilor, privind legislaţia muncii, acestea fiind transmise mai departe la ministerul Muncii.

***

Sâmbătă, 12 mai a.c., în orasul Buhuși, a avut loc lansarea candidatului PNL la Primăria orașului, Ichim Adrian. Evenimentul s-a desfășurat în prezența a câtorva sute de persoane și a ministrului Muncii, Mariana Câmpeanu.

Ialomiţa

Sâmbătă, 12 mai a.c., organizația PNL Ialomița a organizat lansarea candidaților PNL la primăriile din comunele Perieti, Andrasesti, Albești si Ciulnița. Cu acest prilej, au avut loc întâlniri cu locuitorii din aceste comune . La evenimente au participat președintele PNL Ialomița, Ioan Martin, membrii ai BPT PNL Ialomița, consilieri județeni.

***

Duminică, 13 mai a.c., s-au lansat candidaturile PNL  pentru funcția de primar, cat și de consilieri locali în orașul Tăndărei și comunele Valea Ciorii și Mihail Kogălniceanu. Alături de candidați au fost deputații liberali Cristina Pocora și Ludovic Orban, președintele PNL Ialomița, Ioan Martin, primarul municipiului Fetești, Gheorghe Catrinoiu , consilieri județeni ai PNL, membri ai BPT PNL Ialomița.

Dâmbovița

Marți,15 mai a.c., candidatul USL pentru Primăria Municipiului Târgovişte – Gabriel Grozavu  se va deplasa, door to door,orele 1000 – 1300, prin câteva cartiere ala municipiului, alături de deputatul PNL – Ludovic Orban .

***

Mâine, 15 mai a.c., candidatul PNL pentru Primăria oraşului Găeşti va avea o serie de întâlniri cu cetăţenii din oraş. La aceste acţiuni participă şi deputatul PNL Ludovic Orban.

***

            Marți, 15 mai a.c., la Căminul Cultural din comuna Valea Mare, va avea loc lansarea candidatului PNL pentru funcţia de primar, Constantin Neamţu.La eveniment participă şi deputatul PNL Ludovic Orban.

Etichete:, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: