Precizarea Ministerului Muncii referitoare la știrile privind implicarea ministrului Câmpeanu în dosarul fostelor consiliere

732c38234e8dff3aecdd12bba1ee3748_0ef205b9dcÎn legătura cu știrea difuzată astăzi de mai multe posturi de televiziune pe baza unor fragmente de interceptări telefonice ale fostelor consiliere ale ministrului muncii, facem următoarele precizări:
1.     Ministrul Mariana Câmpeanu nu a avut cunoștință de circumstanțele în care a avut loc concursul asupra căruia planează suspiciunile pentru care cele două foste consiliere au fost cercetate de DNA și sunt trimise în justiție.
2.     Fragmentele de discuții telefonice redate în media sunt editate astfel încât să conducă la ideea falsă că ministrul ar fi știut de concurs. De altfel, este semnificativ faptul că doamna Câmpeanu nu a fost niciodată nici întrebată nici solicitată de procurorii DNA să dea vreo declarație la această instituție pe toată durata cercetării.
3.     Așa cum a afirmat în repetate rânduri, ministrul Mariana Câmpeanu se delimitează cu toată puterea de presupusele acuzații de corupție și își reafirmă încrederea că justiția își va face datoria până la capăt în acest caz.
Precizăm la rândul nostru, așa cum a făcut si DNA în comunicatele sale,  că trimiterea în judecată a celor două consiliere este o situație care nu poate în nici un fel să înfrângă principiul prezumpției de nevinovăție.

Etichete:, , ,

Un comentariu pe “Precizarea Ministerului Muncii referitoare la știrile privind implicarea ministrului Câmpeanu în dosarul fostelor consiliere”

  1. berenger 25 mai 2013 la 10:49 AM #

    in lumea civilizata, a politicienilor responsabili, in cazul unui act atat de grav, ministrul isi dadea demisia in secunda doi. bineinteles, romania e tara politicienilor cu obrazul gros, nu a celor responsabili…

    Apreciază

%d blogeri au apreciat: