Comunicat de presă – Ramona Mănescu

Ramona-Mănescu1Ministrul Transporturilor, Ramona Mănescu, va participa marţi, 24 septembrie 2013, la ceremonia de semnare a documentelor de finanţare pentru studiul de prefezabilitate şi fezabilitate la construcţia liniei 4 de metrou ”Lac Străuleşti – Gara Progresul, tronsonul Gara de Nord – Gara Progresul”.

Aceasta este prima finanţare din cadrul Programului de Cooperare Elveţiano-Român pentru care partea elveţiană semnează acordul de proiect.

Documentele care se vor semna mâine – acordul de proiect şi acordul de implementare – prevăd drepturile şi obligaţiile părţilor privind implementarea şi finanţarea proiectului.

La semnarea documentaţiei pentru proiect vor mai participa: Excelenţa Sa Jean Hubert Lebet, ambasadorul Elveţiei în România, viceprim-ministrul Daniel Chiţoiu, ministrul Finanţelor Publice, viceprim-ministrul Liviu Dragnea, ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, şi directorul general al METROREX S.A., Aurel Radu.

Semnarea va avea loc la Sala de Consiliu a MDRAP, sediul din Str. Apolodor nr. 17, latura Nord, sector 5, Bucureşti.

Etichete:, , , , , , , , , , , , , ,

2 comentarii pe “Comunicat de presă – Ramona Mănescu”

 1. Roxana Iordache 24 septembrie 2013 la 7:15 PM #

  Îmi place Ramona Mănescu, dar dacă eram Crin, serios, găseam un purtător de cuvânt.

  Apreciază

  • Radu Zlati 24 septembrie 2013 la 7:47 PM #

   deocamdată avem purtător de cuvânt pentru PNL. Aștept ca și Crin să aibă propriul purtător de cuvânt. Ar mai elibera din presiunea mediatică pusă pe propria lui persoană.

   Apreciază

%d blogeri au apreciat: