Președintele Senatului, Crin Antonescu va participa la inaugurarea noii piste a Aeroportului Cluj Napoca

CA clujPreședintele Senatului României, domnul Crin Antonescu, va participa sâmbătă, 26 octombrie a.c., începând cu ora 14.50, la Evenimentul de inaugurare a noii piste de decolare-aterizare a Aeroportului Internațional Cluj-Napoca, organizat de Consiliul Județean Cluj.

Programul Președintelui Senatului României, domnul Crin Antonescu, la evenimentul de inaugurare a noii piste de decolare-aterizare a Aeroportului Internațional Cluj-Napoca

14.45 – Sosirea Președintelui Senatului României, Crin Antonescu. (Aterizare pe Aeroportul Internațional Cluj-Napoca);

14.50 – Prezentarea gărzii de onoare Președintelui Senatului României, Crin Antonescu;

15:00 – 15:20 – Slujba de sfințire a noii piste;

15:25 – 15:30 – Aterizarea și rulajul primei aeronave pe noua pistă– aeronava companiei Tarom (zbor ROT 643);

15:40 – 15:45 – Asistare la Ceremonia de inaugurare – tăierea panglicii. Participă ministrul Transporturilor, Ramona Mănescu, Primul – Ministru, Victor Ponta, Președintele Consiliul Județean Cluj Horea Uioreanu, și Reprezentantul constructorului;

16:00 – 18:00 – Recepție acordată de Președintele Consiliul Județean Cluj, Horea Uioreanu (Locație: corpul de legătură, etaj). Scurte discursuri susținute de Crin Antonescu și Victor Ponta;

16:15 – Conferință de presă la care participă: Președintele Senatului României, Crin Antonescu, Primul – Ministru, Victor Ponta, ministrul Transporturilor, Ramona Mănescu și Președintele Consiliul Județean Cluj, Horea Uioreanu.

17:00 – Decolare de la Cluj.

 

Etichete:, , , , , , ,

4 comentarii pe “Președintele Senatului, Crin Antonescu va participa la inaugurarea noii piste a Aeroportului Cluj Napoca”

 1. Norbert Petrovici 25 octombrie 2013 la 11:55 PM #

  Cred ca va fi o ocazie minunata ca Presedintele Senatului Romaniei, domnul Crin Antonescu, sa intre intr-o discutie productiva cu presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Horea Uroianu, despre inaugurarea unui parc in Cluj platit de Iulius Mall, care e o compensatie minuscula pentru intermedierea facuta de PNL in doua mandate la Consiliul Judetean, de intermediere a transferului proprietatii publice catre o firma privata fara o plata echivalenta.

  De asemenea domnul Crin Antonescu poate va putea da o declaratie lamuritoare la modul in care Ministrul Culturii din Partidul National Liberal, domnul Daniel Barbu, isi intelege rolul de ministru ca parte a companiei Rosia Montana Gold Corporation. Poate domnul Crin Antonescu ne va face inteligibile, aici la Cluj, unde suntem direct interesati de proiectul RMGC, logica actiunilor dmnului Barbu prin care pierde documente importante, isi ingonora proprii experti, experitza contractata de ministe, ii concediaza pe cei care sunt in opozitie cu pozitia sa pro exploatare, sau exploateaza incidentul spargerii oglinzii retrovizoare ca ocazie de a produce presiuni publice asupra protestelor anti-exploatare prin cianurare si extragere a gazelor de sist prin fracturare hidraulica.

  Apreciază

 2. berenger 27 octombrie 2013 la 7:33 AM #

  78 de milioane de euro pentru 3,5 km de asfalt si niste becuri? marete afaceri faceti voi la cluj…

  Apreciază

 3. alexc 27 octombrie 2013 la 9:40 AM #

  antonescu huiduit, basescu huiduit. singurul care fuge de huiduieli e fricosul ponta. gelatina. om ridicol. las.

  Apreciază

  • Radu Zlati 28 octombrie 2013 la 10:17 AM #

   Nu Antonescu a fost huiduit acolo. Numele lui nu a fost auzit in corul, altfel firav, de huiduieli. Dar a fost acolo și a decontat pentru toți.

   Apreciază

%d blogeri au apreciat: