Radu Stroe: Nu demisionez din PNL și niciodată nu am avut astfel de intenții

radu_stroe1_83822800“Sunt membru fondator al Partidului Național Liberal, dar și al Uniunii Social Liberale.  Îmi mențin ideea de unitate, atât în cadrul PNL, cât și în cel al USL. Și de aceea, declarația mea de ieri referitoare la susținerea inițiativei domnului Călin Popescu-Tăriceanu se referea strict la dorința de menținere a USL, nicidecum la ruperea partidului sau demisia din PNL.

Mai mult decât atât, în cadrul tuturor întâlnirilor oficiale și/sau informale ale PNL, mi-am exprimat acest punct de vedere, asumat și cu argumente.

Nu sunt de acord cu fracturarea Partidului Național Liberal și cred doar în ideea unei unități de partid, care poate promova și aplica măsurile liberale în favoarea cetățenilor care cred în astfel de valori.

De-a lungul timpului, în cadrul PNL au existat poziții divergente și opinii exprimate liber care, de cele mai multe ori, au dus doar la recalibrarea acestei formațiuni politice istorice și la capacitarea unor mase electorale favorabile atunci când nimeni nu mai credea în succesul PNL.

În egală măsură însă, felicit colegii liberali care au menținut colaborarea USL la nivel local, chiar și după decizia statutară de ieșire de la guvernare, iar acest lucru nu arată decât că o fac pentru o mai bună organizare și funcționare a administrației locale și, nu în ultimul rând, pentru a ține, în continuare, cont de votul masiv al cetățenilor care au crezut, în 9 decembrie 2012, în succesul unei guvernări USL.”

27 februarie 2014                                            

Radu Stroe, Vicepreședinte PNL

Etichete:, , , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: