Comunicat de presa TNL Sector 3: Cross-ul Europei

14-05-11-04-24-07foto_1Sâmbătă, 10 mai, de la ora 11.00, s-a desfășurat în Parcul Alexandru Ioan Cuza (IOR) din București cea de-a zecea ediție a Cross-ului Europei.  Evenimentul a debutat cu o ședință de aerobic și un concurs de desene pe asfalt pentru cei mici. Cei aproape 300 de iubitori de cross, cu vârste cuprinse între 5 si 70 de ani, au luat startul la ora 12.00.

Primii opt clasați au primit premii constând intr-o bicicletă (locul 1), role, trotinetă și echipament sportiv pentru ceilalți. O mențiune specială a fost acordată unui tânăr suferind de un handicap locomotor. Sabin Ioan a dovedit că o astfel de afecțiune poate fi minimizată prin antrenament asiduu si psihic de fier și a parcurs întreaga distanță din jurul lacului IOR în alergare.

Organizată de Tineretul Național Liberal Sector 3, manifestarea a beneficiat de prezența candidaților la Parlamentul European, Renate Weber și Claudia Benchescu, alături de președintele PNL Sector 3, Florin Alexandru Alexe, deputatul Raluca Ispir, senatorul Daniel Barbu și viceprimarul Sector 3, Cristian Tudorache.

11 mai 2014                                                      

Organizația TNL Sector 3     

Etichete:, , , , , , , , , , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: