Declarație de presă deputat Radu Zlati: Mai aproape de Moldova!

BasarabiaPrin aprobarea de către Camera Deputaților din România și Parlamentul Moldovei a Acordurilor de asociere între Uniunea Europeană și Comunitatea Europeană a Energiei Atomice și statele membre ale acestora, pe de o parte, și Republica Moldova, se face un prim pas înspre un viitor realmente comun al României și Moldovei, un prim pas înspre o Unire în cadrul acelorași granițe, și anume granițele Uniunii Europene.

Până când visul înaintașilor noștri de la 1918 va fi împlinit deplin a doua oară, ca român și ca unionist nu pot decât să salut acest pas. Va depinde numai de voința politică a popoarelor din dreapta și din stânga Prutului dacă vom face pașii următori. Cu speranță neștirbită salut gesturile politice care, iată, aduc România și Moldova, state surori, mai aproape.

Radu Zlati, deputat PNL

București, 2 iulie 2014

Etichete:, , , ,

4 comentarii pe “Declarație de presă deputat Radu Zlati: Mai aproape de Moldova!”

 1. dadianateodorescu@yahoo.com 2 iulie 2014 la 5:13 PM #

  Crin Antonescu-Presedinte,Klaus Johannis-Premter,SINGURA VARIANTA CASTIGATOARE pentru Romania!

  Apreciază

 2. adrian 3 iulie 2014 la 3:38 PM #

  E un mesaj foarte bun. As vrea insa sa va spun ca, venind dupa o calatorie scurta la Chisinau nu mai departe de saptamana trecuta, va pot spune direct de la sursa, din Ministerul Culturii de acolo, ca PNL nu a facut nimic institutional pe linia asta cat a fost la guvern si a avut portofoliul culturii. Dl Barbu nu numai ca nu a avut vreo intalnire cu „fratii de peste Prut” dar nici macar un telefon sau un mail nu s-a ostenit sa schimbe cu ei. Culmea e ca abia un ministru al culturii maghiar a reluat legaturile directe si nemijlocite pentru a vedea daca se poate sa-i ajutam cu ceva. Ar fi bine sa le si bateti putin obrazul daca tot ati facut aceasta declaratie binevenita.

  Apreciază

  • Radu Zlati 3 iulie 2014 la 5:07 PM #

   Domnul Barbu nu mai este la PNL, după câte știu. Așa că baterea obrazului este peste mână, în ce mă privește.

   Apreciază

 3. adrian 3 iulie 2014 la 3:39 PM #

  Ma refer la obrazul colegilor dvs care au avut astfel de raspunderi guvernamentale …

  Apreciază

%d blogeri au apreciat: