Sinteză declarații Klaus Iohannis și Vasile Blaga, la finalul ședinței Consiliului de Conducere al ACL

imagesKlaus Iohannis

Bine ati venit la aceasta conferinta de presa.

Astazi am avut o sedinta foarte importanta in conducerea Aliantei Crestin-Liberale, si am decis cateva lucruri pe care vi le vom prezenta foarte rapid.

Astazi am decis sa convocam forurile de conducere ale Alinatei Crestin-Liberale si ale noului Partid National Liberal, pentru luni, cand vom face desemnarea candidatului dreptei pentru cursa prezidentiala.

Noi incepand de luni vom fi 100% in precampanie, incepem actiunea de strangere de semnaturi pentru candidatul care va fi desemnat luni. Suntem convinsi ca vom reusi in foarte scurt timp sa avem tot setul necesar pentru o precampanie si o campanie de success pentru candidatul nostru.

Vasile Blaga

Duminica, 31 august, vom avea la Iasi reuniunea Grupurilor Parlamentare reunite ale Alinatei Crestin-Liberale, unde va vom prezenta si initiativele legislative pentru noua fuziune, si de asemenea in zilele de 5 si 6 septembrie la Brasov, vom avea Liga Alesilor Locali ai Aliantei Crestin-Liberale.

Convingerea nostra este ca vom avea candidatul care va castiga alegerile prezidentiale din Romania.

Etichete:, , , , , , ,

2 comentarii pe “Sinteză declarații Klaus Iohannis și Vasile Blaga, la finalul ședinței Consiliului de Conducere al ACL”

 1. Stelian Rotaru 7 august 2014 la 11:57 AM #

  Am o singura intrebare/indoiala : Daca nu va aparea pe buletinul de vot PNL ci ALC credeti ca este suficient timp pantru ca electoratul sa inteleaga ce s-a intamplat ?

  Apreciază

  • Radu Zlati 7 august 2014 la 12:00 PM #

   Nu vă pot răspunde. Cu siguranță depinde de noi ca să se afle, să se înțeleagă, să se accepte 🙂

   Apreciază

%d blogeri au apreciat: