Declarație de presă deputat Radu Zlati: Să oprim drumul spre victatură!

radu-zlatiRecenta ieșire în media uneia dintre trompetele stridente ale PSD, vorbesc aici despre primarul Craiovei Olguța Vasilescu, ne-a convins încă o dată despre ceea ce înțelege PSD despre democrație. În fapt, despre ceea ce înțelege Victor Viorel Ponta prin exercițiul democratic al exprimării dreptului la opinie și a celui de liberă asociere. Spun VV Ponta căci, ca de obicei, ceea ce ”El Comandante” nu îndrăznește să spună el însuși, pentru a nu își șifona imaginea publică, rostesc în schimb, dezinhibați și mândri ca sunt pesediști, locotenenții săi din categoria unor Sârbu Ilie, Mazăre, Firea-Pandele sau Vasilescu Olguța.

Așadar în spatele isteriei primarului de Craiova eu văd disperarea premierului care a primit sâmbătă, în față, palma societății civile. Cei 11.000 de la Cluj, cei 7.000 de la Timișoara, miile de la Iași sau București, toți cei care au strigat sâmbătă seara: „Vreau să voteze / Lăsați-i să voteze” dar și „Ponta nu uita / Tineretul nu te vrea”, toți aceștia au afirmat clar și fără posibilitate de răstălmăcire că un segment activ și conștient al României respinge regimul pontist, regim ce se dorește a fi introdus iar apoi eternizat prin alegeri libere dar fraudate în multiple modalități, printre care cea mai vizibilă în turul întâi al alegerilor prezidențiale a fost restrângerea dreptului la vot, aplicată cetățenilor români din Diaspora.

Olguța Vasilescu a confirmat toate temerile celor care cred că, odată cucerită reduta politică a Cotrocenilor, PSD nu va mai avea nici o reținere în a limita sau chiar anula libertatea de exprimare; la nevoie recurgând, împotriva demonstrațiilor publice ostile, la arma contondentă a contra-demonstrațiilor. Deja precedentul este creat, la Brașov. Garda pretoriană a premierului Ponta nu se sfiește și nu va ezita să folosească metode încercate deja asupra demonstranților din Piața Universității, și ei majoritar tineri, de către mentorul PSD, tătuca Ion Iliescu.

Drumul spre dictatura lui Victor Viorel Ponta, drumul spre ”victatură”, este pavat și de indiferența celor care nu vor merge la vot în 16 noiembrie. Cei care doresc să evite transformarea unui coșmar în care vom putea ieși în stradă decât doar dacă o facem pentru a înălța ode conducătorului iubit, sau doar cu riscul de a primi bâte pe spinare, nu au decât o singură soluție: să iasă la vot (ei, prietenii, toți cei dragi) și să pună ștampila în dreptul candidatului ACL, Klaus Iohannis.

Deputat PNL

Radu Zlati

10.11.2014

Etichete:, , , , , , , ,

Un comentariu pe “Declarație de presă deputat Radu Zlati: Să oprim drumul spre victatură!”

 1. cristiana pricop 10 noiembrie 2014 la 6:51 PM #

  – cuvantul lui Crin ar fi avut o greutate DIFERITA
  fata de cuvantul unui feisbucist oarecare
  – si desi influenta mea personala asupra procentajului final probabil ar fi infima
  – EU PERSONAL nu doresc deloc sa nu-i obstructionez campania TRADATORULUI PNL si al LIDERULUI LIBERAL – quot licet bovis not licet Jovis
  – mie mi se permite TOT ceea ce Crin nu si-ar putea permite
  – sa arat ca „regele „e gol ba mai mult e doar un poster
  – cand urlam pe toate paginile liberale la care aveam acces pe fb
  – sa fie readus Crin ca prezidentiabil liberal
  – eram blocata si cenzurata imediat- probabil principiul liberal al cenzurii!!!!!
  – iar eu am promis ca pt turul doi sa fac o anticampanie FURIBUNDA looserului, oricare ar fi el si sa-l stampilez pe contracandidatul cu sanse mai mari –
  – si asta fac cat pot – daca nu e Crin… e … trandafiri
  – in plus eu sunt un om LIBER – LIBERAL nu penelist
  si nu sunt legata de niciun fel de IPOCRIZIE disciplinara
  – nimic nu ma opreste sa spun ADEVARUL
  – si desi nu ma voi bucura ca va iesi Ponta
  – VOI JUBILA ca A PIERDUT Impostorul Tradator infiltrat basist – VOI JUBILA!!!!!

  Apreciază

%d blogeri au apreciat: