Comunicat de presă ACL Diaspora: Compania Națională Poșta Română, moșia unui psd-ist din diaspora!

aclACL Diaspora constată cu stupoare că PSD continuă campania electorală plătită din banii românilor și dezaprobă orice implicare a statului în lupta politică.

După cum a fost semnalat acum aproape trei săptămâni, angajaţii Poştei Române distribuie prin reţeaua naţională a companiei modele de pliante electorale: unul pro Victor Ponta şi altul, plin de minciuni incalificabile, anti Klaus Ionannis, mai nou acestea merg și în comunitatile de maghiari din țară.

Alianţa Creştin-Liberală a cerut PSD, încă de pe 15 octombrie, să facă public contractul pe care acest partid trebuie să-l fi încheiat cu Poşta Română pentru acest serviciu. Nu s-a primit niciun răspuns. Singura reacţie a venit din partea Poştei Române, care a recunoscut existenţa unui acord cu alianţa PSD-UNPR-PC, dar care şi-a declinat responsabilitatea privind conţinutul materialelor livrate alegătorilor.

Directorul general interimar al Poştei Române este, de cinci luni de zile, Alexandru Petrescu. În mod surprinzător, Alexandru Petrescu este membru în Consiliul de Supraveghere al companiei CFR Călători și, totodată, vicepreşedinte al PSD Diaspora şi preşedinte al PSD Marea Britanie.

ACL Diaspora reiterează PSD solicitarea de a trimite un răspuns oficial cu privire la detaliile contractuale din parteneriatul încheiat cu Poşta Română.

Biroul de presă al ACL Diaspora

12 noiembrie 2014

Etichete:, , , , , , , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: