Reflectări în presă, săptămâna 2-8 Noiembrie 2015

_NIS3148Gazeta de Cluj: Deputatul Radu Zlati trage un semnal de alarmă în urma tragediei de la „Colectiv”

(…) Deputatul liberal, Radu Zlati atrage atenția asupra faptului că principala cauză a unui dezastru precum cel de la „Colectiv” constă în funcționarea unui local fără avize și masurile de precauție necesare.

Monitorul de Cluj: Interpretarea legii creează „portițe” pentru cei lacomi

(…) Din punctul meu de vedere, legislație suficientă este, nu cred că aici avem probleme, nu cred că legislația sau lipsa legislației a fost problema în incensiul din București, cât incompetența unor factori care au ales că nu o  respecte

Actualități.net: Deputatul Radu Zlati trage un semnal de alarmă în urma tragediei de la `Colectiv`

DC News: Despre noi cei mulți și continuitatea sistemelor

(…) Și dacă eu am dreptate, și dacă nu, ar trebui să încercăm (măcar să încercăm) să destructurăm aceste sisteme oculte, netransparente și care funcționează dincolo de controlul societății. Adică al nostru, al celor care nu facem parte din „sistem”.

243.news: Radu Zlati: Despre noi cei mulți și continuitatea sistemelor

(…) Nu voi ţine o prelegere despre sisteme. Nu am expertiză în teoria sistemelor, și o astfel de acțiune, mă tem, ar fi prea puțin interesantă pentru cititorii acestui articol. 

Agerpres: Declarație de presă – Radu Zlati (PNL)

(…) Dar răspunderea nu este doar a persoanelor Popescu, Oprea sau Ponta. Răspunderea revine, mai mult sau mai puțin, întregii clase politice românești, care a tolerat sau chiar a încurajat ascensiunea unor astfel de personaje politice, a căror carieră politică a dus, în ultimă instanță, la moartea unor inocenți.

DC News: Ceri ce vrei, dar știi ce vrei? Analiză a unor solicitări adresate de societatea civilă clasei politice

(…) Programul nu vorbește despre una dintre problemele fundamentale, pentru mine, ale relațiilor din societatea românească: cea a „acoperiților” din politică, din Justiție, din mass-media. Tăcerea aceasta este asurzitoare, pentru mine. Dar, pe de altă parte, poate că această tăcere spune totuși ceva – și nu numai mie.

Ercis.ro: Conferinţa internaţională „Politicile familiale în România şi Cehia – sprijin pentru familii”

Politicianul este un animal foarte sperios. Este nevoie de a face o presiune constantă asupra politicienilor pentru a face binele” (Radu Zlati)

Agerpres: Radu Zlati – Declarație politică: O demisie la care trebuie să medităm

Etichete:, , , , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: