În răspăr (LI): Jos mâinile de pe ăla micu’!

_NIS3180Boroboața prin care a început guvernarea Cioloș, și anume retragerea, după doar 5 ore, a uneia dintre nominalizări, naște întrebarea: cine face guvernul lui Cioloș?

Pentru că, una din două:

Fie lista și-a făcut-o premierul desemnat, cu mânuța proprie, și atunci are mână proastă – o dovedește nominalizarea nu doar a prea-tânărului medic la Sănătate, ci și a unei persoane fără studii juridice la Justiție, și lista inadecvaților propuși pentru diverse portofolii ministeriale ar putea continua.

Fie lista i-au făcut-o alții: de pildă pe lista unui partid îndrăgitor de administrație scria, printre alte nume, ”Dâncu”, iar pe lista vreunui partid liber de pudibonderii apărea ”Andrei Baciu”, și așa mai departe. Dacă este așa, tot ar fi interesant care partid l-a nominalizat pe tânărul frumos și liber. Și mai interesant ar fi să știm, pe bune, care miniștri sunt propuși de cine. Și de ce domnul Cioloș o ține una și bună că lista și-a făcut-o singur, înfluențat doar de talentul celor propuși.

Până una-alta, luați mâna de pe acela micu! Evident, nu este vorba despre premierul desemnat, ci despre ministrul-model care, iată, a băgat în boală milioane de utilizatoare de FB. Nu este vina lui că a devenit atât de popular, ci a celor care l-au scris pe lista dată apoi premierul desemnat… Lista care nu există.

Etichete:, , , , ,

2 comentarii pe “În răspăr (LI): Jos mâinile de pe ăla micu’!”

 1. pozeDECAT 16 noiembrie 2015 la 8:39 AM #

  Sunteti rautacios acum! 🙂 In fond, in tineretea sa si dl Tariceanu a fost model numai ca pe vremurile respective fotografia publicitara arata mai putina piele. Asta nu inseamna ca dl, Tariceanu ara/este lipsit de calitati intelectuale, profesionale sau politice (oricum ati dori sa le etichetam). Ca varsta omului propus la sanatate ne facea sa credem ca n-ar fi avut timp de a acumula experienta relevanta, asta poate fi discutat. Nu-l cunosc pe repudiat asa ca ceea ce spun reflecta doar o pozitie de principiu. In rest, ultima mea „usa de duminica” sustine cam acelasi lucru ca si dvs in ce priveste justitia si administratia publica.

  Apreciază

  • Radu Zlati 16 noiembrie 2015 la 11:20 AM #

   păi preferam să vorbesc despre chiloții domnului Baciu decât despre vădita lui lipsă de experiență managerială. Pentru că prima putea fi o scăpare, a doua este o eroare impardonabilă, care doare – mai ales dacă propunerea a venit de la partidul tău. Vă dați seama că dacă nu se afla chestia cu modelingul, îl vota toată lumea, și ne trezeam cu un proaspăt absolvent de medicină, ministru al Sănătății? Evident, ar fi fost o fantoșă mânuită de păpușarii din umbră, și poate că păpușarii ar fi fost liberali, dar nu asta vroiam de la un ministru tehnocrat… ci expertiză și experiență în domeniu + independență față de mediul politic.

   Apreciat de 1 persoană

%d blogeri au apreciat: