Reflectări în presă, săptămâna 9-15 Noiembrie 2015

_NIS3278Monitorul de Cluj: Ce au mai legiferat parlamentarii

Deputatul Radu Zlati susține că nu intenționează să voteze acest proiect. “Nu am să votez acest proiect când va ajunge la vot. Eu cred că legislația care este acum este suficientă, acoperitoare în acest sens. Acum există acele spații special amenjate pentru fumat, nu cred că trebuie să le impunem patronilor și proprietarilor noi, legislativ”

Agerpres: Radu Zlati – Declarație politică: Domnul tehnocrat de la Ministerul Educației

(…) domnul Sorin Mihai Cîmpeanu are, din păcate, viziunea îngustă a unui tehnocrat și versatilitatea unui politician, fără a avea corectitudinea tehnocratului și viziunea omului politic. Iată de ce domnul Ministru, dacă va fi pe lista guvernului Cioloș, nu va avea parte de votul meu în cadrul audierilor ce vor avea loc.

Express.ro: Un deputat PNL îl desființează pe un viitor ministru al lui Dacian Cioloș

Agerpres: Comunicat de presă -Radu Zlati și Adrian Oros (PNL-membrii ai Comisiei pentru Învățământ, Știință, Tineret și Sport)

Precizăm că nu îl considerăm pe domnul Sorin Mihai Cîmpeanu o propune care să întrunească cerințele unui guvern competent și performant, nealiniat politic, și vă prezentăm mai jos o lista sintetică a respectivelor motive care l-ar împiedica, în viziunea noastră, pe domnul Sorin Mihai Cîmpeanu să ocupe în continuare demnitatea de Ministru al Educației.

Cotidianul Transilvan: Oros şi Zlati – PNL: Sorin Mihai Cîmpeanu nu ar mai trebui să fie nominalizat pentru portofoliul de Ministru al Educației și Cercetării Științifice

Deputaţii clujeni PNL Adrian Oros şi Radu Zlati din Comisia pentru Învăţământ, Ştiinţă, Tineret şi Sport, consideră că Sorin Mihai Cîmpeanu nu ar mai trebui să fie nominalizat pentru portofoliul de Ministru al Educației și Cercetării Științifice. Ei oferă nu mai puţin de 20 de motive pentru care viitorul ministru al Educaţiei va trebui să fie altcineva decât Câmpeanu.

Știri pe surse: Scrisoare deschisă adresată lui Dacian Cioloș: Semnatarii sunt nume surpriză

Știri pe surse: Un deputat PNL îl desființează pe un viitor ministru al lui Dacian Cioloș: ”Are viziunea îngustă”

între liberali sunt multe voci care nu-l vor pe Câmpeanu în executivul Cioloș, confirmând astfel că premierul interimar e pe lista premierului desemnat. Deputatul PNL Radu Zlati îl desființează pe Câmpeanu, despre care spune că are viziunea îngustă și îi aduce numeroase acuze.

Antena 1 – Brașov: Patru opinii ale unor liberali impotriva guvernului tehnocrat – de la Ciolos, noua Bianca Dragusanu la Aurescu si Cimpeanu nu sunt tehnocrati

Adaugam in material si declaratia facuta joi in plen de catre deputatul PNL Radu Zlati: „Domnul Cimpeanu a incetat sa fie un tehnocrat in momentul in care a inceput sa faca acolade politicului, incercand sa spele reputatia premierului Ponta de acuzatia de plagiat.”

 

Etichete:, , , , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: