(DC News) Crin Antonescu: Este posibil să revin în viața publică dar nu în sens politic

Cum a fost cu candidatura dvstră?

A fost această insistență din partea conducerii PNL pentru a candida la europarlamentare căreia eu i-am dat curs, dar acum s-a găsit o soluție mai bună. Deci nu am nicio intenție de a reveni în viața politică.

Cum evaluați faptul că a fost cooptat Rareș Bogdan?

Este o soluție interesantă și inspirată. Având în vedere linia pe care se află acum PNL, Rareș Bogdan cred că va reprezenta un câștig. Sigur, rămâne să vedem asta.

Dar aducerea moderatorului TV nu înseamnă teoretic un loc eligibil în minus pentru un liberal?

Nu eu trebuie să dau aceste explicații. Nu sunt președintele partidului. Decizia a fost luată cu o largă majoritate și aceste lucruri se întâmplă de obicei în partide. E normal să atragi oameni despre care consideri că au potențial electoral și care sunt compatibili cu setul de valori al partidului.

Dumneavoastră ați fost un candidat la președinție despre care se spune că dacă ați fi ajuns în turul doi ați fi ajuns  președintele României. Nu sunteți, în acest context, un candidat cu potențial pentru PNL?

Până la urmă lucrurile, nu țin doar de chestiunea electorală și… mai e ceva: PNL are o conducere care a adoptat o anumită linie politică. Este dreptul și riscul actualei conduceri să adopte această linie. Nu e o linie, cum știți, cu care să mă potrivesc întocmai și tocmai din cauza asta, ca la fotbal, nu faci mereu echipă cu cei mai buni jucători în absolut. Faci echipă cu jucătorii care îți interpretează o anumită partitură tactică. În sensul acesta cred, că lista PNL la europarlamentare 2019 e bună și… o să vedem ce zic cetățenii.

Reveniți în politică, eventual la un alt partid?

În niciun caz. Am văzut că au fost tot felul de fake news că aș fi în tratative cu alte partide. Este exclus din capul locului așa ceva! Abia îl suport pe ăsta. Este însă posibil să revin în viața publică, că voi scrie niște cărți sau în altă zonă, dar nu în sens politic

surse: DC NEWS, Evz.ro

Etichete:, , ,

Trackback-uri/Pingback-uri

  1. Lista de candidați – pentru peneliști sau pentru România? | Radu Zlati - 17 aprilie 2019

    […] (DC NEWS) CRIN ANTONESCU: ESTE POSIBIL SĂ REVIN ÎN VIAȚA PUBLICĂ DAR NU ÎN SENS POLITIC […]

    Apreciază

%d blogeri au apreciat: