(PSNEWS) Dan Motreanu (locul 7 pe lista PNL) – România așteaptă un proiect anti-PSD

Aveți în plan să vă implicați în anumite comisii din anumite domenii odată ajuns la Bruxelles?

Da, eu doresc foarte mult să intru în Comisia pentru Dezvoltare Regională și mă preocupă proiectele pentru dezvoltarea rurală a satului românesc. Îmi doresc, de asemenea, să activez în Comisia pentru dezvoltarea zonei Dunării ca România să acceseze fondurile care sunt destinate zonelor dunărene, pentru că sunt fonduri speciale și care n-au fost accesate, din păcate.” a mai spus deputatul.

Rareș Bogdan este un membru nou în partid, nu știe cum funcționează. Eu sunt un membru vechi în partid, respect forurile interioare ale partidului. Evident că România așteaptă un proiect anti-PSD, un proiect care să ducă la schimbarea Guvernului și să aducă în fruntea României un guvern democratic, care are deschidere europeană, care să fie un partener solid al Europei și un guvern care își dorește mai multă Europă, nu mai puțină, cum dorește PSD-ul.

În aceste condiții, rezultatele de la europarlamentare vor fi importante în ceea ce privește posibilele alianțe sau chiar coaliții mai mari. Cert este că cei care nu doresc ca PSD să câștige alegerile în România au în acest moment ca singură alternativă Partidul Național Liberal, singurul care poate să bată în aceste alegeri europarlamentare Partidul Social Democrat.

Cât despre opinia lui Rareș, va fi o discuție ce vor avea loc alegerile pentru Parlamentul European, va fi o discuție politică care va trebuie să acopere toate nivelurile din partid și va fi o discuție binevenită care va trebui să fie și o decizie a forurilor competente ale partidului.” a încheiat candidatul liberal Dan Motreanu.

Sursa: PSNEWS

Etichete:, , ,

3 comentarii pe “(PSNEWS) Dan Motreanu (locul 7 pe lista PNL) – România așteaptă un proiect anti-PSD”

 1. Array 19 martie 2019 la 9:06 AM #

  Asta e problema noastra perpetua. Proiectele anti. M-ar bucura sa existe si programe pro ceva si nu anti altceva.

  Apreciază

  • Radu Zlati 19 martie 2019 la 7:13 PM #

   aici suntem de acord. A fost și reacția, de pildă, a multora dintre cititorii articolului, pe FB.

   Apreciază

Trackback-uri/Pingback-uri

 1. Unde este platforma PNL pentru alegerile europarlamentare? | Radu Zlati - 19 martie 2019

  […] diseminat azi un articol conținând paragrafe dintr-un interviu dat de către Dan Motreanu, candidat PNL la alegerile […]

  Apreciază

%d blogeri au apreciat: